Boro Casso Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jaka była twoja pierwsza gra jaką stworzyłeś ? i na jakim programie ją robiliście ? Ja osobiście robiłem przygodówkę na Power Poncie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Wyścigi psiaków domowych w GM... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Był już taki temat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 przygodowka w front page express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 proszę nawet mam linka https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3976 a moja first game to gąbkowa piłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja sie bawiłem w tekstowego RPG w Exelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 moja pierwsza gra była ######sta i zrobiłem ją na papierze (kółko i krzyżyk, grałem z kumplem na lekcji polskiego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Bouncer na TGF-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 1 na równi to co takiego jak pacman tylko ja latałem i zbierałem browary i uciekałem przed psami, a 2 to mietek bryn mietek żul zbierało się menelem browary i robiło akcje nap.. z innymi menelami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Tak naprawde pierwsza to Commando w VB,a w GM to MadMan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Moja pierwsza gra byla Hit The Ball. Wiem ze troche cienka ale nie umie troche robic gierek , bo jestem poczatkujacy przedchwila sciagnelem GM i zrobilem wienc prosze o dobra ocene. Dam tutaj linka: Kliknij Tutaj :) :) :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 To jest d**a, a nie gra. Tylko grafikę piłki przerobiłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja długo nie miałem kompa dopiero od rok,5 go mam. Dlatego wcześniej robiłem gry planszowe i karciane. Jak pamiętam to robiłem tego dziesiątki a najlepsza to Pokemony (karty) narysowałem ich chyba ze 200 sztuk. Mam je do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi