castro Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 TYTUŁ:ghost ball GATUNEK:sport (raczej) OPIS:To jest gra na 2 osoby i sa tam 2 duchy obydwa walcza o pilke tylko ze jeden zabiera a drugi dodaje punkty DOWNLOAD: https://gmclan.org/up2546_4_duchowa_pilka.html ROZMIAR: 33kb AUTORZY Programowanie:castro Fabuła:castro Grafika: z game maker Muza:brak SCREENY: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Po pierwsze -po co komu źródło. Po drugie -weź w menu CreateExecutable i exeka wrzuć. Po trzecie -nie mam GM7 i raczej nie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 ale mi pisze cos takiego Niedozwolone rozszerzenie lub nazwa pliku. Został on automatycznie usunięty! nie moge zrobiec przez CreateExecutable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 To spakuj to do rara i w tedy wyślij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 o dzieki jestem poczatkujacy dopiero to moja 2 gra bo pierwsza slaba wiec nie wrzucalem jej juz jest dobrze mozna sciagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Grafika z gm'a fuj obniżę ci za to ocenę grywalność taka sobie eee 1/5 jak by grafa była twoja to by było 2/5. :] Jak widze grafe z gm'a to mi się niedobrze robi. :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 bleee, i o co w tym chodzi? łapiesz piłke i co? 1/5. by było 3/5 żebys zrobił oddzielne punkty. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Nawet nie ściągam. Jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @guxio: Zachowujesz się jak skończony głupek oceniając grę nawet nie grając w nią :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Guxio.prawidłiwo. Patrząc po screenach nie chce mi się ściągać,ale czekam na twoje kolejne gry,mam nadzieje że będą lepsze i grafiki sam zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 1/5, było by 2/5, ale ta grafika z GMa.... Popracuj trochę nad grą, wydaj kolejną wersję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 @guxio: Zachowujesz się jak skończony głupek oceniając grę nawet nie grając w nią :] . Mam niezawodną intuicję. Ściągnąłem i już wiem, że opłacało się tą jedynkę postawić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Czemu ta piłka jak ją dotknę to gdzieś spitala ? rzeczywiście marnie :( Życzę powodzenia w dalszej nauce gm-a :) Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 eee... grafika 1/5 (GM - blee :sick: ) muzyka 0/0 nie ma grywalnosc (zabawa) 2/5 ogolem 1/5 i moj komĘtarz opisowy: ta gre to bym nawet ja zrobil w 5 minut mogles dodac opcje PLAYER vs CPU mogles dodac jakas muze (pasowaloby "we are the champions :P") daj swoja I gre - bycmoze jest lepsza niz ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi