PoxiPol Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ale chodzi ze trawe zrobi sie pozniej. Cienie to da sie na sam koniec jakiemus kul pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 przez trawę teraz ciężko będzie dać wszystko w takiej samej odległości, na oko to wiesz... maciej-01: ooooooooo.....LOLOLOLOLOLOLOLOLOLO!!!!!!111111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 No to zbieramy na razie domki i trzeba znaleźć kogoś kompetentnego żeby to powybierał, poskładał, walnął cienie. A tu mój domek, jako pierwszy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 A to mój domek, jako drugi: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Żaden kompetenty redaktor Ci tego nie uzna... -.- @EDIT: Nowa wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Podrasuje to ktos? Gdyz nie mam zbyt duzo czasu : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja się podejmę, dam w edicie. @EDIT: A tak, głupio by to wyglądało po sklejaniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ktos podrasuje ? :) ps.Tutorial rysowania domków izometrycznych pixel artem.... ...i drzewko w pixel arcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Nic sie nie nauczyles z tego tutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Macie mój house: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=210164 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Odsylam do punktu regulaminu nr 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 W ogóle Klej i Wojzax wyskoczyliście z reaktywacją GMclan City jak Filip z Konopi, bez porozumienia, bez wspólnego debatowania nad regulaminem (który w obecnej klejowej formie jest do pupy) i wogle. A budynek Poxipola to coś tragicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wiem o moj wladco i najlepszy pixelartysto na swiecie. Ale mam to gdzies. Lepsze wyskok z entuzjazmem niz 2 strony z postami "Jestem za" A do tego w regulaminie pisze CZARNE kontury ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Co zupełnie nie zmienia faktu, że w obecnej formie regulamin nadal jest mylący pozostawiony interpretacji twojej. Nie baw się w Nikasa tylko zrób coś, żeby więcej ludzi się tym zainteresowało. Albo sam okaż zainteresowanie bo wybacz ale siedem pokolorowanych pudełek to nie budynek. Nawet w Minecrafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 co ty się mnie tak człowieku uczepiłeś, masz jakiś uraz na psychice? :| ja jestem za reaktywacją i postaram się coś później skrobnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ah tak, zapomnialem ze Tetris to kompletnie niesamowita gra jesli chodzi o grafike, i ominalem pelno detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Z regulaminu Poxiego ostało się jeno to: 1. Domki MUSZĄ miec czarne kontury 2. Swiatlo nadchodzi z gornego prawego rogu, wszedzie. 3. Podstawy budynków najlepiej z rombów 32x32. 4. Tylko 1 osoba moze edytowac podstawe. @EDIT: Nowa wersja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 to ja się wycofuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Nie za dużo wymagań? Bo ja nie wiem czy chcecie zrobić wspólne miasto czy jakieś Las Vegas w rzucie izometrycznym. Jakby każdy miał rysować tak super to miasto robiłoby 3 osoby. ED: "bilding" PoxiPola nie jest wcale taki zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 No sorki ale: 1. Jesli budynek bez czarnych kontur stoi kolo budybku z czarnymi konturami, wyglada to bardzo brzydko. 2. Dokladnie to samo co wyzej, tylko ze budynki z roznymi swiatlami, daja dziwny efekt. 3. Wiadomo. 4. A ci jeszcze ktos cos namiesza, i co wtedy? Wiec nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 jeżeli komuś się nie chce robić w paincie, lub nie ma do tego predyspozycji, tu macie programik który po zrobieniu mapy w minecraft, zamieni ją na widok izometryczny którego używacie, można tak robić budynki i wiele innych przez osoby które po prostu nie mają wyobraźni i skilla jak to narysować pixel po pixelu w paincie. http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?id=4231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 chcę mieszkać na odludziu! jestem drwalem!: moja praca: :construction: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 maciej-01 to załóż własną wiochę :P Co to za drwal który nie wie jak las wygląda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 chcę mieszkać na odludziu! jestem drwalem!: moja praca: :construction: Drzewa rosną na drzewach! I są takie same! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Maciej tutków możesz sobie robić ile chcesz, i tak nic się nie nauczysz jeśli nie wymyślisz nic swojego, nie wyobrazisz sobie tego co rysujesz, nietrafnie oddasz światłocień. Jeszcze trochę i może twoja praca nada się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Siedziba YYG (wiem, nie mam talentu): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 co ty chcesz... ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1147 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 No, dzięki :P EDIT: Siedziba PM-Games: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Słyszałeś kiedyś może o czymś takim jak pixelart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Wracam po banie, o to mój [chyba udany] domek ;p : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi