Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale żeby nie były czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 a to mój obrazek :) troche buty duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 kasa100 nie izometryczny i według ciebie tak wyglądają ludzie? zal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Proponuje ten temat do kosza czy gdzieś tam.. ;p Założyć nowy dopiero wtedy jak firemark ustali ogólne zasady i poda je w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 a to mój obrazek troche buty duże.Po co i do czego on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @micanser: do GMclan city. a myslisz ze do czego? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Myśle iż ci się pomyliło i nie dałeś w tym temacie co chiałeś, bo nie widze sesnu dawania takiego ludzika i 1.Nie jest izometryczny. 2.Nie wygląda jak człowiek. 3.Przykładowi ludzie już są zrobieni. Przynajmniej rozmiar dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @kasa100: chlopie dobrze ci radze nie wypowiadaj sie na tym forum dopoki nie zmadrzejesz (sorry jak urazilem) <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak ktoś chce to niech sprubóje przerobić Żeby nie było że to lodówki.to automaty=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Proxx, a po co ta gruba linia na dole? wogóle coś dziwnie wygląda Czemu do śmieci ? Zasady są ciągle zmieniane, z powodu ciągłych testów mojego silniczka do dodawania obrazków. Więc :]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A ja coś TAKIEGO zrobiłem (mój pierwszy obrazek w pixart i na dodatek 10 min. robiłem). Powiedzcie czy wam się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Krzywe :/ Wręcz bardzo krzywe, sory. no i napis z AA - bezapelacyjnie do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Popracuje jeszcze nad czymś w pixart. Jak skończę to dam edit'a. EDIT: Czy TUTAJ jest coś krzywo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Taaa... zobacz jak to ma wygladac na 60 stronie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Nie wiem czy dobrze - automat z Lipton Ice Tea. Możecie się już śmiać, muszę przyznać że za bardzo mi nie wyszło xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Supavader, ######ozia ale pomyliłęś światło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Fire, to na GMclanie nie wypali i dobrze o tym wiesz. :P Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @Lord Marcelot: Dlaczego zapisałeś w JPG jak Firemark kazał w GIF? Nawet jak teraz zapiszesz to JPG do GIFa, to zostaną artefakty z JPG czyli krócej mówiąc zepsułeś robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 lord marcelot zawsze dawaj 2 piksele w prawo lub lewo i zawsze 1 piksel w góre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @Lord: popatrz na 1 post tego tematu (szablon podstawy) oraz post nr 591. @Fire: a czy moj przystaneczek zostaje czy mam zrobic wiekszy? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Supavader, ######ozia ale pomyliłęś światło :] Zrobiłem wg. "klocka - przykładu" Phariseusa, więc wg. mnie światło jest dobre, ale jeśli źle, to powiedz gdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 troche z ciemna lewa sciana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ...a góra jest jasna, jaśniejsza od lewej ściany. Psuje to efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ponoć góra ma być najjaśniejsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Możecie TO wyprostować troszkę? Chyba że się nie da :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 nikt za ciebie nie bedzie prostował naucz się robic w izometrii i dopiero wtedy udzielaj sie społecznie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Poza tym, na stronie którą dał Firemark masz wzór. Rysuj na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 I błagam, nie zapominajcie o krawędziach. Poza tym do cholery jasnej prosiłem o nieprodukowanie nieskończonej ilości domków, tylko materialów do centrum miasta. Nie będę się powtarzał, na stronie 21 wszystko opisałem. I dlaczego ignorujecie moją prośbę o wrzucanie obrazków do http://www.anonib.com/gmcity/ ? Dla łosiów: klikać na Reply przy Jedynym Słusznym Temacie. Na dole otwartej strony dołączacie obrazki (do czterech w poście). Podpisujecie się. Klikacie Submit. Czy to takie trudne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 nikt za ciebie nie bedzie prostował naucz się robic w izometrii i dopiero wtedy udzielaj sie społecznie w tym temacie nie no, nie skreślaj chłopaka od razu, bo się załamie i zamknie w sobie. Jeszcze TP zbankrutuje bo klientów zacznie tracić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 gnysek przeczytalem TP jak TH ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi