karus99 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @proxx skopiowałem wejście od Micansera więc nie może być krzywe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja to mówie do CP-playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A oto moje dzieło: https://gmclan.org/up921_6_dom.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Nawet fajne ale mam jedno ale: ten gościu to się ma przeciskać przez te drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no,nie czepiajcie sie mojego doma :sp_ike: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 czego tu się czepiać przecierz ten dom jest najładniejszy ze wszystkich :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @proxx skopiowałem wejście od Micansera więc nie może być krzywe Fajny pixelart. To nawet drzwi narysowac nie potrafisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Może człowieczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Może człowieczek Eee a to izometria ? Tamten poprzedni jest dobry, wystarczy go modyfikować żeby byli różni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 To nawet drzwi narysowac nie potrafisz? Ekhm... Micanser, trochę za dużo krytykujesz... Wiem, że zaraz powiesz, że masz swój gust, ale ty chyba rządasz aby wszyscy byli idealni (a sam niedawno mówiłeś, że nie można tego robić (wymagać ideału)). Nie obraź się, ale tak to wygląda. Jeśli nie wierzysz, to spójrz na resztę swoich postów i zlicz krytyki. Inni przynajmniej nie naciskali. A co do tego H: Polska to wolny kraj. Teraz będę mógł porobić więcej tych domków, bo już poprawiłem to co miałem poprawić (mówię o ocenach) i mam więcej free time. Nawet wiem, co mogę narysować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 SORY - Nie mialem kompletnie czasu. Robie ciagle ta strone. Sorry, jutro napewno bedziecie miec :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ekhm... Micanser, trochę za dużo krytykujesz... Mam swój gust XD. A tak na serio, to ja żadko czepiam się dosłownie, często jest to ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Na razie ma tylko animacje chodzenia w jedna stronę jutro zrobię we wszystkie i jeszcze kobietę ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Firemark kiedy następna wersja miasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/uploader/94/9eccfa3e8a.png Chrump :] Narazie pracuje nad strona i kodem, sory za spoznienia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A gdzie mój super market. Dałeś takie badziewie CP-playera a mojego super marketa nie dałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Boto bylo wielkosci jednej stacji kosmicznej oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ale mówiłeś żeby przerobić na super market to przerobiłem. Bo to jest dobry super market Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Starczy nam Stonka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Maypayna troche za duży chyba. Heh,Cp-player to już chyba na wsi mieszka;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nawet nie zauważyłem shop toy fajnie ja produkuje a tam się sprzedaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Można wiedzieć czemu nie dodałeś burdello? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Czemu nie znalazło się miejsce na mój budynek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja bym wstawił wieżowiec Moho a nie ten. Jakieś krzywe okna zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 To dzieło sztuki,nie wszystko musi być idealne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 1. Z lewej strony krzywko wkleiłeś okno (nie pixelart) 2. Widać że skopiowałeś okna z jednaj strony, przekręciłeś i zaczołeś wklejać na drugą (nie pixelart) 3. Krzywe drzwi. 4. Jest identycznie oświetlony z kardzej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ten mógł by stać obok redakcji Młotków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie nie dawajcie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 ok wysoka niższa i mój domek ps najlepiej aby bilboard na firmie/fabryce wystawał w stronkę miasta (bo tam jest tag ^^) ps 2 specjalnie na fabryce na dole szyba schodzi w dół dlazego nie ma tej fabryki płyt oraz mojego domku? żądam wyjaśnień :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 możliwe że nie zauważył ich bo jest zajęty stronką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi