M@ti002 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.wrzuta.pl/obraz/vXP4Vu3jXu/ to jest moj niedorobiony biurowiec :P http://www.wrzuta.pl/obraz/gZHCD3gBq1/ http://www.wrzuta.pl/obraz/5DW71lbIxB/ tor z zakretem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No i gotowe ;o A oto moja budowla: uznaj to albo za mój budynek mieszkalny, albo salon rozrywkowy [zabawy w pogomce :boxed: zlych pajonkuf] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A ta dobudówka na dachu to nie musi być izometryczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Firemark o taką drogę kamienną ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Do tego GMetropolis przydałyby się światła sygnalizacyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Snake, tym to się akurat mogę zająć. :) Tego to nawet ja nie schrzanię. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jeszcze 13 posterunek by się przydał no i straż pożarna - niezbędne w mieście :) zająłbym się tym ale dzisiaj niemam czasu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Fire. Wiesz że nie ma tutaj ludzi plastycznie uzdolnionych, a organizujesz taką akcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Oto moja rezydencja: Nie chcę już tamtych poprzednich budynków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja własnie zacząłem robić straz pozarną albo ratusz :D jak ktoś chce moze dokończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Złodziej pomysłu z miejscem na śmigłowiec! (karus99) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Tymon: Jak to nie ja mam 6 z plastyki ;). Edit: Jeszce coś facetka mówiła że mam niezwykły talent :D i że jestem okropnym leniem :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @up A ja też, ale komp to nie papier. (Chyba, że masz tablet, to wtedy podobnie się rysuje jak na papierze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Za mało szczegółów :] edit: to do karusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jeśli to do mnie to tak ma być edit: umieść w jakimś ciemnym kącie miasta @micanser: to nie jest miejsce na helikopter tylko na samolot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To chociaż dodaj cieniowanie, bo bez cieniowania, to to do pupy wygląda ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 W każdym porządnym mieście powinna być świątynia: PS:Gdyby co to proboszczem jestem ja ;). Szukam kapłanów :). Minigierka: wyduś na tacę XD A ja gry nie robie silnika, a oto mój POMYSŁ na grę Chodzisz po mieście, wchodzisz do domków (otwarte tylko jak właściciel online) a właściciel ma panel z listą gości, wtedy wpisuje komendę swojej minigierki i startuje ona dla gości (zależnie od typu wszystkim razem albo każdemu osobno i który skończy pierwszy [z czego wynika, że musi być 2+ gości]). Nagrodą jest złota moneta (na starcie 0), za 50 monet można wysłać swoją nową minigierkę która pojawi się w nowej wersji. Na starcie każdy może wprowadzić swoję minigierkę JEDNĄ za darmo Do swojej minigierki user wkłada "gołą" minigierkę (system zwycięstw itd. już od tworzącego grę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 tego na dole nie kapuje ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 tego na dole nie kapuje ale ok tzn. czego? Tego ode mnie o minigierce "gołej"? Chodzi o to, że w minigierkach ma być system zwycięstw i, że kto pierwszy skończy wygrywa itd. ale tą częścią się użytkownik robiący minigierkę nie zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 aha teraz kapuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 aha teraz kapuje Zaraz dam przykład minigierki wrzucanej na potrzeby gry EDIT: No dobra, nie dam bo mi sie nie chce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Znalazłem filmik na YouTube o izometrycznej grze w GameMakerze ktoś zrobił Fajnie jakbyśmy też zrobili taką grę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/uploader/94/ec501cfc09.png < uff ; d autbusy narazie wyrzucilem, ale dalej czekam jak ktos ladniejsze zrobi(bo ja poprostu nie umiem, chyba ;d ) co do minigierek , to by sie przydalo nawet kilka ,zeby tylko grywalne i smieszne byly. Po cos tablica highscore musi byc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 firemark a gdzie moja chaupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 firemark a gdzie moja chaupa A kto mu kazał wstawić nawet niecieniowaną "chaupę"? Firemark: Kościół obok Disco nie wydaje się zbyt logiczne, ale dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/uploader/94/7fb7974dd3.png < uff ; d autbusy narazie wyrzucilem, ale dalej czekam jak ktos ladniejsze zrobi(bo ja poprostu nie umiem, chyba ;d ) co do minigierek , to by sie przydalo nawet kilka ,zeby tylko grywalne i smieszne byly. Po cos tablica highscore musi byc :] Fabryka młotków zasłania mi GMClub :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To raczej nie haupa - to supermarket. Ma zamalo sczegolow, dorob cos tam :P miejsce na koszyczki itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 dobra to jutro dam super wybajerowany supermarket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 @wolfoxer: ja wpadlem na taki pomysł ze jak wchodzisz do czyjegos domku to widzisz węntrze (kazdy sam narysuje :P) i gdzies w rogu stoi automat do gier, i wtydy włącza sie gra... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi