Firemark Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ostatnia Praca http://pix.art.pl/articles.php?what=details&id=10 < niektorzy robili krzywa linie, co wogole nie pasuje do projektu. Tu jest pokazane jak naprawde linia powinna wygladac Zła siatkaDobra siatkaRóżnica siatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ciekawy pomysł :) mam dać swoją "siedzibę"? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 ciekawy pomysł :) mam dać swoją "siedzibę"? :P Siedzibe,dom , biurowec ,billboard lub smietnisko :P co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A możesz powiedzieć coś więcej? np jaki minimalny rozmiar "kwadracika"* w całym domu i z jakiej strony pada cień :P *Chodzi mi oto, że np: ktoś w domu będzie mieć rozmiar ogólny 3x większy niż inne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A możesz powiedzieć coś więcej? np jaki minimalny rozmiar "kwadracika"* w całym domu i z jakiej strony pada cień :P *Chodzi mi oto, że np: ktoś w domu będzie mieć rozmiar ogólny 3x większy niż inne :P Cekol, powiedzialem juz ze grunt powinien wynosic 128x128 . A raczej musi byc,zeby pasowal do reszty. Cien? jak W poludnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 xD To miało być wysypisko śmieci, ale może służyć jako góra. P.S. Może być ciężko z transparentem, ale trudno. Zobaczy się. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 To miało być w pixelartcie. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zrobiłem coś takiego. Izometryczna podstawa 128*64. A ten Yoshi na dachu nie jest mój (ale mi wybaczycie?). :) Taka budowla 3-piętrowa z neonem. Solmis: To zrób coś na transparent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @lolek: pixelatcie? O_o @topic: A nie może być z photoshopa? Jutro dam pixelartowate. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 A może dam swoje dzieło? Nie bójcie się, pracowałem nad tym pół godziny! Zaraz dam. EDIT: Och, sorry, dom się gdzieś zgubił, ale mam trzech mieszkańców do miasta. Oto oni https://gmclan.org/up1896_6_ludek.html Wiem że ci herosi są tacy sobie, ale... Domek dam jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 cyberdog, niestarrane i nie izometryczne :] Jaklub ładne :D tylko dobracuj to troche, daj czarne konktury, dodaj troche szumu, wiecej elementow i bedzie dobrze :] edit: dzis sproboje zrobic droge i jako taki plan miasta, najwyzej pojdzie do poprawy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up1896_6_ludek.html Cyberdog,jak zwykle się pytam...Ty to tak na serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Potem to zizometruję, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 mi tam wystarczy to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pieter, trochę za duży kąt ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pieter, tys to chyba z lotu swini zrobil oO (sry :P jak urazilem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Gdybym to ja umiał rysować to bym na pewno wam pomógł... być może namówie kogoś z pix arta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 To ode mnie. Nadaje się? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Co wy na TO: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Owyn, Chcialbym zeby to byla praca gmclanowiczow, nie maniakow pixelartow :] London, ladne ladne, ale zamalo szczegolow. Dopracuj typu doniczki antena, grafiti itp. i nie zapisuj jako jpg tylko png/gif :] Cekol, ladna praca, wrecz majsterczyk, ale to chyba dizometria, a mi chodzi o izometrie :P :P napewno nie wiesz co to jest? Tyle mi sie udalo zrobic z planu :P Z powodu cholernej myszki palce mi siadly :D - dlatego praca taka niska i nie dokonczona. Jutro sie wezne do roboty :] btw. jak ktos potrafi zrobic lepsze drogi, to niech tutaj pokaze :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 A można zrobić w world creator czy trzeba ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Mogę dać swoją pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Cyberdog nie musisz się pytać Do tematu,zaraz wrzuce jakąś swoją pracę,ale może być w photoshopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wiem, tylko tak zażartowa.łem. Wrzucę po szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Mój mały tragiczny domek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ToMoEX ładny ten twój domek. Ja tam swojego raczej nie dam bo zabardzo rysować nie umiem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Może i ładny, ale nie do końca izometryczny, jedna ściana jest pod innym kątem niż druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 @Micanser: Tylko w programach w których ręcznie stawiasz piksel po pikselu @Proxx: Tak, jeżeli używasz tylko ołówka i zmiany koloru :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 @Micanser: Tylko w programach w których ręcznie stawiasz piksel po pikselu @Proxx: Tak, jeżeli używasz tylko ołówka i zmiany koloru :] . A można zrobić pixelart, wersja leniwa? (Czyli ołówek, zmiana koloru, linia i wypełniacz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Przerażacie mnie-pixelart jest dla masochistów! :P Spróbuję coś zrobić , ale przypuszczam że wyjdzie mi jedna wielka kicha. :) @Cekol-fajny domek! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi