Supavader Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wpadłem na nowy szalony (?) pomysł. Myślałem sobie o takim wieczorku (wieczorku? co ja gadam xd) GMC z okazji zakończenia roku szkolnego (a raczej rozpoczęcia wakacji ;p). Nie mam tu na myśli dyskoteki, ani żadnych tego typu gó****, tylko coś kompletnie szalonego. Wyobrażałem sobie to tak: - rozpoczęcie 21:00, zbiórka na #gmclan (jeśli można :)) - dzielimy się na 2 grupy: a) Soldat B) ci który nie chcą grać w Soldata mogą pobawić się w wolnego strzelca (znaczy grajta w co chceta) - gramy przez jakiś dłuższy czas - gdzieś tak o 0:00 wracamy na #gmclan, żeby się wypróżnić i napić oraz odpocząć - 01:00 - czas wolny (tzn. Soldat xd) - 02:00 lekki odpoczynek, omawiamy co na GMC było najśmieszniejszego i takie pierdoły ;p - dalej już wg. uznania: siedzisz na #gmclan, lub grasz. A dla najwytrwalszego (czyt. tego który dotrwa do granic wytrzymałości i wytrzyma całą noc) czeka nagroda - możliwość zmiany title'a na jaki się chce :) Co Wy na to? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A dla najwytrwalszego (czyt. tego który dotrwa do granic wytrzymałości i wytrzyma całą noc) Co za problem?Wystarczy że miał bym tylko wolną chate,co rzadko się zdarza. Po za tym nigdy nie grałem w soldata.;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pomysł ciekawy, ale nie wiem czy by mi się chciało tak siedzieć długo. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wymyślcie więcej 'zajęć'. Ileż można grać w Soldata? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wymyślcie więcej 'zajęć'. Ileż można grać w Soldata? ;) jakbyś mnie widział w sylwestra to byś wiedział :) plan dałem raczej jako przykład, bo rzeczywiście grając długo w soldata może się odechcieć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 jakbyś mnie widział w sylwestra to byś wiedział Szacun B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pff, soldat. Też coś :P Nie przyjdę, pewnie będę miał wtedy sesję rpg :] Właśnie, zróbcie sobie impromptu rpga na ircu. Moim zdaniem lepsze od soldata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Woock, cicho bo będę musiał im miszczować. Gdybyś to powiedział potajemnie to bym zagrał graczem. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Gdyby nie to, że wiem, czego się po forumowiczach spodziewać, to sam bym się na MG zgłosił :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 to ja moge dziś tak siedzieć he he :) zróbcie konkurs gra o szkole he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 heh ja jestem za :) i tak nie mam nic lepszego do roboty, zawsze można pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Supa, a kto niby założyłby serwer na Soldata? Powiedzmy, że zbierze się z 10 osób... Neostrada 512 to max ok. 6 graczy z drobnymi lagami ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dlaczego akurat w soldata, to że ty go bardzo lubisz nie oznacza iż większość osób będzie w niego chciało grać. Może lepiej aby zrobić grupy: Grupa 1-Soldat. Grupa 2-Battle of Wesnoth Grupa 3-AOS :D Grupa 4-Warrock (ciekawy kto by zagrał, moglo by być fajnie) itd. Oczywiście każdy będzie mógł grać w kilka gier. Może zróbmy głosowanie, jeśli do jakiejś gry będzie conajmniej 4 osoby, to powstaje grupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dlaczego akurat w soldata, to że ty go bardzo lubisz nie oznacza iż większość osób będzie w niego chciało grać. Może lepiej aby zrobić grupy: Grupa 1-Soldat. Grupa 2-Battle of Wesnoth Grupa 3-AOS biggrin.gif Grupa 4-Warrock (ciekawy kto by zagrał, moglo by być fajnie) itd. Oczywiście każdy będzie mógł grać w kilka gier. Może zróbmy głosowanie, jeśli do jakiejś gry będzie conajmniej 4 osoby, to powstaje grupa. Hmmmm...pomysł z grami nie ma sensu. O ile Soldat jest w miarę popularny, to tych tytułów z "grup" 2,3 i 4 po prostu...nie znam! :) Lepsza by była sesja RPG-nigdy takiej IRCowej nie rozgrywałem jeszcze. Tu muszę przyznać też, że "miszczu gry" miałby rzeczywiście "urwanie łba". ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Akurat Battle of Wesnoth i Warrock to całkiem znane gry (może w polsce mniej). AOS to NNOG XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Pośpieszyłeś się o całe 7 dni.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jeszcze jedna gra... STARCRAFT! Czemu do ciemnej o niej nie wspomnieliście? xD Pomysł fajny, byłoby extra(wieczór GMowy O_o), tylko moja matka za nic mi by nie pozwoliła siedzieć od wieczora do rana. Poza tym zaraz po rozdaniu świadectw wyjeżdżam. Ale jak już powiedziałem pomysł fajny, więc życzę udanego wieczoru :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 tańce i hulanki \; ja bym wolał pograć sesję, bym mógł nawet miszczować, ale w sumie nie wiem czy będzie mi się chciało siedzieć przy kompie do 2 w nocy. wolę oddać się bardziej podniecającemu zajęciu (np. spanie). bo soldat to lekka kiła. według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 AOS to NNOG XD Aaaaaa...to ta generowana generatorem nazw nazwa? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Sesja to zdecydowanie najlepszy pomysł. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 W NNOGa można by pograc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pośpieszyłeś się o całe 7 dni.. a jakbym planował wyjazd na wakacje, to miałbym planować dzień przed? :) Ludzie, mówiłem już, że podałem przykładowy plan! Przeciez sam wiem, ze niektorzy nie chca grac w Soldata, inni chca sesje RPG, jeszcze tam ktos StarCrafta i WarRocka. Wieczorek (znowu xd) ma byc przyjemnym spedzeniem czasu :) zeby nie bylo sporow Soldat vs. Sesja RPG, i inne, podzielimy sie na grupy tak, zeby kazdy gral w co chcial :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja może pójdę w SOLDA powalić, ale czy w niezarejestrowanej wersji Soldata można grać przez sieć? A można by było pograć w GTA1. Z www.instalki.pl można ściągnąć. Nawet szybko się ściąga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Starcraft bądź Q3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Może emulujemy Mario Party? Zrobimy turniej :) BTW: jakby co to ja najchętniej Mario Party 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 a mi się szkoła skończyła prawie miesiac temu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jestem za Soldatem i GTA2 (chociaż mogą być problemy z grą przez Internet). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 mario online rox ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @UP UP UP hehe.. farciarz.. i ogólnie same farciarze ;-) Mi się dopiero 18 sesja zaczyna ;-0 ale to nie zmieni afaktu ze i tak siedze codziennie do 2-3 w nocy.. Tylko że własnie jak pisał Jabol - ja też wole bardziej 'podniecające' czynnosci ;d chociaz sejsja rpg brzmi dobrze - ale nie widze siebie w innej roli niz game mastah (własciwie zawsze i od zawsze mistrzowalem :-I) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Granie przez multi w takie gry jak Starcraft czy Q3A nie ma sensu, bo nie każdy je po prostu ma. :) Dwie, trzy osoby sytuacji nie zmienią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi