Lord Marcelot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Tak jak w temacie. Było coś takiego z doświadczeniem ale to było jako tekst a nie wiem jak zrobić to z objectem P.S. To nie może być sprite bo mam w step kod image_alpha = 0.4 HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie zabardzo rozumiem o co ci chodzi, napisz dokładniej co chesz uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gdy nacisnę CTRL przy kursorze myszki pojawia się object i w nim moge pisać kody (a dokładnie czary) które oczywiści wcześniej "zaprogramowałem" sęk w tym że nie umiem tego zrobić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Takie coś?? https://gmclan.org/up1717_11_Code_Insert.html Aby wprowadzić jakiś kod wciśnij |---ENTER---| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Coś podobnego więc jesteś w creditsach (czy jak tam się to pisze) :thumbsup: ale nadal nie wiem jak zrobić pod tym napisem object :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 end step: x=mouse_x y=mouse_y+10 Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi