karus99 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Poszukuje grafiki łódki, motorówki i jachtu. Rozmiar dowolny bo najwyżej potem se w Photoshopie zmniejszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 dzięki oto mi chodziło jakbyś mógł to zrób jakąś szybką motorówkę i jacht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Kto zrobi mi tą grafike Tym sposobem dorobiłeś się warna za doubleposting. Dawidsu ale musiałem żeby ktoś wszedł do tego tematu karus99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @kasa100 Czemu dałeś nie swoją grafikę? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 to nie jego była orzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dlaczego ta łódka taka krzywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Bo zapewne w paintcie robiona. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @kasa100 Czemu dałeś nie swoją grafikę? <_< czepiacie się ważne że masz grafikę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ale nie całą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Bo zapewne w paintcie robiona. ^^ I co z tego że w paincie? Krzywy ołówek tam masz czy co? Sorki za offtopa, może ja sprubuję zrobić łódkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @up: Paint jest strasznie niedokładny. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @up zależy czy ktoś ma zeza czy nie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @up: Paint jest strasznie niedokładny. :twisted: Jak se powiększysz 8 razy to co tu może być niedokładne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 8 razy a nie lepiej 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Wracać mi tu zaraz do tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 -motoróka -motorówka z kolesiem (wiem że dziwne ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 trochę małe i motorówkę juz mam zapomniałem powiedzieć ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 8 razy a nie lepiej 10 @offtopic: nie można 10, maks to 8 <_< następnym razem sprawdź zanim coś palniesz :P @topic: ładne te łódki :P Edit: @Down: lol czy my na pewno mówimy o paincie, może masz jakąś nowszą wersję bo ja żadnego białego paska nie mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @offtopic można 10 kliknij se w taki biały pasek pod 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 zrób screena :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 macie https://gmclan.org/up2180_5_f44049d9a5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Lolz? Tu jest x8, nie ma x10! Jak się pomyliłeś do się przynajmniej przyznaj do błędu. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Działa,tylko u mnie strzasznie trudno w nią trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Pff... to działa? EDIT: To naprawdę działa! Ok, zaraz dam jacht. EDIT: OK, ZARAZ DAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 kurde to dlaczego mi powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ja mam zupełnie inny wygląd painta :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Gdzie to znalazłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dobra, wiem że beznadzieja, tylko w morde walnąć ale https://gmclan.org/up1896_6_JACHT.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 O kurde co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi