Webzir Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Itemy typu Apteczka oraz duża apteczka? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Okej poprawię swoją grę aby spełniała wymogi ligi i może jeszcze dzisiaj ją dam. EDIT: Poprawiłem już grę a oto ona Link. Acha sorry za ten błąd na początku wystarczy tylko klikną Ignore i już będzie wszystko dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Okej poprawię swoją grę aby spełniała wymogi ligi i może jeszcze dzisiaj ją dam. EDIT: Poprawiłem już grę a oto ona Link. Acha sorry za ten błąd na początku wystarczy tylko klikną Ignore i już będzie wszystko dobrze. To i tak nadal strzelanka, dodaj np. zdobywanie jakiś umiejętności (np. szybsze strzelanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ok. Ja dam moje: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Okej to już moja ostatnia wersja mam nadzieję ze tym razem spełnia już wymogi ligi 24 Gra. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chyba raczej nie zdąże , ale życzę wszystkim powodzenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Tekstowy H&S napisany w Pythonie o otwartym kodzie źródłowym :): Sssij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Oj Black. xp Gra ma być skompilowana do .exe bądź w formacie GM'a. ;] A poza tym: tekstowy hack'n'slash?! 0_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Hakenslesz myślę że z obsługą problemów nie będzie. nie wszystko w grze działa, bo nie chciało mi się kończyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Poczekamy kilka minut na exeka Blacka. Jak ktoś ma grę do oddania to ostatnia szansa. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ech, tworzenie exe Pythona na linuksie nie jest rzeczą prostą. Niestety, jestem zmuszony się poddać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi