REJENT Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Kto mi przetłumaczy na kod klocek move towars point-ten co omija pszeszkody i podąża do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mp_potential_step(x,y,speed,0) ta ostatnia liczba oznacza co ma wymijać all=1 solid=0 :P Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dobra dzięki. ?Jak zrobić gdy nacisne myszką gdzies to tam idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 KLIKNĄĆ Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Może ściągnij se Action decodera który tłumaczy klocki na kod i zajrzyj do działu z przykładami, bo tam masz odpowiedź na każde pytanie. 0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mam ad w nim nie ma takiego klocka zeby byl to bym nie zadawal pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Action Decoder 6,1 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 A jest nowsza wersja ad niewiedzialem Pozdrawiam REJENT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ale ten program na game maker 5.0 czy game maker 6.1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ale ten program na game maker 5.0 czy game maker 6.1? 6.1,7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mam 7.0 ale bez pro... słyszałem że w 5.0 jest wszystko odblokowane więc powinno chodzić, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mam 7.0 ale bez pro... słyszałem że w 5.0 jest wszystko odblokowane więc powinno chodzić, nie? Z tym, że w 5.0 nie ma rzeczy które w 7.0 są dla pro w ogóle. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 I niektóre funkcje pozmieniały nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Niedawno z czyjegoś upka ściągnąłem cracka do gm7pro tzn normalną instalkę z łatką do pro, poszukaj może jeszcze tam będzie. I tak się z niego rzadko korzysta gdyż większość osób na forum korzysta jeszcze z gm6 i przez długi czas to się chyba nie zmieni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 6.1 Wymiata! (umieściłbym to w sygnie, ale nie mam miejsca) Zboczyliście tematu, wiecie? Ten temat powinien być zamknięty, ale jeśli to centrum spamu... chętnie skożystam! :D Jestem MINOR USER'em, wiecie? :) :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To chyba ty zboczyłeś z tematu, bo Lord Macelot się zapytał o wersję GM'a, zatem mu odpowiedzieliśmy. Tylko ty musiałeś napisać kolejnego śmiecia bo nie umiesz pomóc. @Marek.S: Wiesz że teraz modzi i admini będą czesać cały Uploader w poszukiwaniu tego pliku? Trzeba było nie gadać! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ja mam w swoim folderze 7.0PRO sciagac i nie pytac to jest crack mi czasem jaja robi ale coz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ja mam w swoim folderze 7.0PRO sciagac i nie pytac to jest crack mi czasem jaja robi ale coz... konto zablokowane na 12 godzin. Mam nadzieję, że to wystarczająca nauczka. Plik skasowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jak w GML brzmi to zdanie. zmienna.1 maksimum 100 .Prosze kto mi przetłumaczy.!!? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 najpierw ty nam to wytłumacz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi