Saus Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Tytuł: Sharig Gatunek: yy zrecznosciowa? Opis: Jest to remake jednej z moich pierwszych gier, liczba zmian jest za duza zeby ja tutaj pokazywac xD. Gra jest typu dojdz do mety nie obijajac scian, brzmi beznadziejnie ale powinno sie wam spodobac. Leveli jest cale 20! Uwaga! Jesli ktos ma epilepsje niech wyrzuca ta gre natychmiast, nie chce ofiar smiertelnych! Download: https://gmclan.org/up832_4_Sharig.html I wersja o którą prosił Jaklub czyli bez zmienionej frekwencji monitora: https://gmclan.org/up832_4_Sharig_wcf.html Rozmiar pliku: 4.2 mb Autorzy: Programowanie: Saus Fabuła: -- Grafika: Saus Muzyka: http://gamesounds.co.uk/ Screeny: http://img519.imageshack.us/my.php?image=shar1kd0.jpg http://img519.imageshack.us/my.php?image=shar2fp1.jpg Zapraszam do gry xD? PS. Jestem juz rok na gmclan :) @Down Jak zjesz hamburgera to przez chwile ci nie ubywa zycia bo na pasku pokazuje 1-100 a wtedy masz 100+ (dodane od hamburgera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Byłem nieśmiertelny. Jupi! xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 PS. Jestem juz rok na gmclan Ponad rok. Ściągne i dam edita.l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jest to remix Chyba remake... Gra jest taka sobie dziwna, prosta na maxa, 3/5, mało ostatnio pełnych wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 @up Prosta? Chyba grales 2 lvle :P @down Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Zostałem ofiarą twojej gry. Nie z powodu jakiejś ... epilepsji, ale zmiany frekwencji monitora i konieczności resetowania kompa! Zmienianie frekwencji wyświetlania w Game Options Suxx. Nie ocenię, jeśli tego nie zmienisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 jestem zdania 123el ale dam ci 3gwiazdki za grafike i efekty no i pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jesli gra jest dla was za prosta nacisnijcie sobie page up (Zapomnialem o tym napisac xD) PS. O! W uploaderze zauwazylem ze od wydania Bouncy 2 minal juz rok xD! <z lezka w oku> @Down Nie napisales ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Daję 1 gwiazdkę... Dlaczego? Już napisałem. =P Albo nie, 2 =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Fajne. :) Muzyka ok, gra wciąga, tylko ten napis Saus nieprzewijalny. Nie będziesz miał ofiar śmiertelnych przez tą epilepsję. Mógłbyś o tym pisać, gdybyś miał w swojej grze coś takiego jak to. (UWAGA - TO NAPRAWDĘ SZYBKO MIGA!) 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ale niech poprawi, żeby dało się przegrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 oczojebna grafa, pomysł taki sobie, 2 O_o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 @up Taka miala byc -.- @down Dziekuje za taka opinie xD Ta grafa jest z oryginalnej tej pierwszej mojej gry ktora przerabialem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 tzn. brzydka? aha, no to daję 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Bardzo prosta gra. Lecz jej nie przeszedłem całej bo już mi się nie chciało. Moja ocena to: 3/5 EDIT: Bym zapomniał piłka blokowała mi się w ściankach. Nawet jak ich już nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A błędzik znalazłem gdy wpisze się już do highu i wyjdzie się do menu to rekord możne skopiować naciskając przycisk wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 @up Wiem, ale nie wiem od czego tak sie robi i nie wiem jak to naprawic xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Przecierz to proste w tym przycisku ustaw score=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi