Konrad-GM Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Po długiej nieobecności... Witam wszystkich GM'clanowiczów Mam mały przykładzik dla Newbie jak zrobić prostą lecz efektowną platformówkę z piękną i prostą graficzką: https://gmclan.org/up1717_12_Seromania.html W przykładzie jest gotowa grafika którą można używać, pokazałem na przykładzie że nie tylko fabuła wciąga gracza lecz prosta i ładna graficzka. Jest on znakomity dla Newbie i niema specjalnych skryptów, jest prostą platformówką. Pozdro dla GM'clanowiczów i całego zespołu tworzącego GM'clan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Oh jakże bardziej nie można być w błędzie niż osądzać grę po grafice... Grafika jest drugo- a nawet trzecio-rzędnym składnikiem dobrej gry. Na początku jest grywalność (gameplay i czas grania), potem fabuła (coś nowego ciekawego, zawiłęgo, coś co wciąga i pozwala ci się wczuć w rolę) i dopiero teraz przechodzimy do takich rzeczy jak grafika czy dzwięk -.- . Nie da sie zrobic dobrej gry jesli nie debiutuje ona niczym poza grafą ew. muzą. PS: Fajnie że tego nie sprawdzę... GM7 not supported. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Grafika nie jest elementem najważniejszym w grze. I tak ta nie jest piękna... Taki klockowaty styl jest zbyt powszechny, lepiej wzorować się np. na SMW2 Yoshi's island. Tylko grafikę mogę ocenić, a i tak właściwie żaden n00b nie ma GM7 Pro. Mam GM6.1 zarejestrowany, a nie dokonałem update'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 I ja tego nieprzetestuje jak zrobisz wersje na gm 6.1. to zobaczymy. A grafa jest kiczowata, kwadratowa ale klimatyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ...żaden n00b nie ma GM7 Pro... Noob czy Newbie? To robi różnice tak jak prawie w reklamie Żywca... ...też nie mam GM 7 lecz 6.1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Cóż. Pisząc n00b mam na myśli osoby, które troszkę przerabiają grafikę i podpisują się pod przykładami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Goood, Goooood young Jaklub, you have been well trained... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi