Vestor Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 No tak tworzę grę God the King Lands(Bóg Królewskich Krain) :P ale brak mi grafiki (oczywiście po prostu sobie nie radze z grafą :D :boxed: ) I dlatego kto by mógł to niech się zgłasza. I trzeba by było tak wyspę najlepiej taki background. Palmy i drzewka oraz góry. i rączkę jako kursor. :P Gra będzie o tym że będziesz bogiem i najpierw ulepisz świat potem ludzi a potem będziesz prowadził ich dobrymi ścieżkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 po mojemu to to co żeś napisał to "Bóg - król wyspy" (gdzie wyspy to chodzi o liczbę mnogą od wyspa) Powinno raczej być God - the King of Lands Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 aha już poprawiam ale czy ktoś by to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Vestor, nawet nie wiem co to za gra ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 oj sora zawsze jakieś błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 napisz w końcu o czym ma być ta gra czy to coś w stylu mario, gta 1 ..myslisz że zmienisz sobie chickena nabijaniem bez sensownych postów..te triki działały jak rządził kwaśniewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A nie powinno być "God of the king lands"(Bóg królewskich krain)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Pablo akurat zrobił najlepsze tłumaczenie i najbardziej polskie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 jak już chcesz Bóg królewskich krain to raczej God of royal lands chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 racja racja a dokładnie czy ktoś może takie coś zrobić(chodzi o grafikę dodam że w widoku irozmetycznym(czy jakoś tak :boxed: ) Gra będzie o tym że dzięsz miał np. gline i ulepisz baranka oczywiście lepienie to będzie rysowanie. i będziesz panował nad krainami itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 jak już chcesz Bóg królewskich krain to raczej God of royal lands chyba. God of the Kingdom Lands. Royal to raczej w odniesieniu do osoby lub przedmioty, jak np. pałac, w sensie że jest królewski. Samo królestwo to właśnie Kingdom (jak Zjednoczone Królestwo - United Kingdom). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 czy ktoś może zrobić te grafike a nie tłumaczycie teraz angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Nie wytłumaczyłeś nam dokładnie, co to za gra, nie chciałeś konkretów, a my nie jesteśmy jasnowidzami. Ot co. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Niech zgadnę, to ma być coś w stylu Black & White? EDIT: Wow, dostałem Smart Newbie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 @pablo: Mi się wydaje, że jemu chodzi o "Bóg, Król Lądów" czyli "God, the King of Lands". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 wszyscy tylko kłucą się o tłumaczenie zamiast pisać na temat! (pewnie dostane warna za pisanie nie na temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Hmmm...osobista rada - poszukaj na stronach związanych z grafiką i spritowaniem . Może ktoś Tobie pomoże za darmo , bo tu raczej nie masz co szukać :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Gnysek, ale czy kingdom nie jest rzeczownikiem? bo mu chodzi o przymiotnik. @Marmolada (to tak pieszczotliwie xD) Pare postów wyżej po mojemu to to co żeś napisał to "Bóg - król wyspy" (gdzie wyspy to chodzi o liczbę mnogą od wyspa) Powinno raczej być God - the King of Lands Małe niedoczytanie :P . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 widzę że tu nie mam co szukać bo zadaje konkretne pytanie o grafikę a tu nooby mi zaczynają tłumaczyć nazwę gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jak ci już napisał Ikage: Lepiej poszukaj na stronach o grafice, np. http://2dcafe.pl czy http://pix.art.pl/, tam ktoś może zgodzi się zrobić odpowiednią grafikę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Mamot, moj drogi kolego noobie, czyż nie jest miło być noobem znającym angielski ^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 W sumie, to tamten mój post dotyczył tej wypowiedzi :P : jak już chcesz Bóg królewskich krain to raczej God of royal lands chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Nie jestem noobem i znam angielskim ale proszę czy ten tytuł ma sens obok krowy(przetłumaczone) ale serdecznie dziękuję Black bo chyba jako nieliczny umiesz odpowiadać na posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 a ) Poszukaj na różnych sajtach z grafikami - są w linkach z GMClanu, min. http://tsgk.captainn.net/ http://www.gsarchives.net/ b ) Z jakiego widoku - od góry, czy izometrycznego? c ) Nie wyzywaj wszystkich od n00bów, bo nic z tego nie będziesz miał. Nie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A to coś mojego autorstwa xD: https://gmclan.org/uploader/1407/plaza.png :] EDIT: I jeszcze ręka (troche nie wyszła, bo małe grafy się ciężko robi :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Widzę, że Paint rulez! Proponuje użyć Gimpa albo Adobe photoshop bo to wyżej wygląda.. noo.. dziwnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 eeeeeeeeee może ty jednak daj se spokuj :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Spoko, akurat w tym się nie starałem. To nie mój styl ;P . Mogę zrbić (tak na serio) jedno drzewko. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 oki to zrub ale sprubuj zrobić tekie http://pix.art.pl/articles.php?what=details&id=16 bo w tym stylu musiałaby być grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 1. Chodzi Ci o to logo czy drzewka? 2. Jaka wielkość? 3. Nie wygląda na trudne, ale dla mnie trochę skomplikowane (ale postaram się) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi