pol_litra Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Proszę o logo dla teamu o nazwie: 0,5L na głowę Please nie ignorujcie tego. Ps.Rezerwacja zamknięta na razie ale zwycięzce może przyjmiemy;p Ps2.Chyba każdy wie że w nazwie chodzi o pół litra wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ee klanu?? chodzi ci o team?? xD nie wiem czy bedą chetni skoro ty założyłes team to ty robisz logo stronke itp. jeżeli nie umiesz nie będziesz dobrym "liderem" xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nie wiem czy bedą chetni skoro ty założyłes team to ty robisz logo stronke itp. jeżeli nie umiesz nie będziesz dobrym "liderem" xD tongue2.gif Od kiedy lider klanu w którym chodzi o grę musi od razu być super grafikiem? Pierniczysz takie kapiszony, że łeb boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ps.Rezerwacja zamknięta na razie ale zwycięzce może przyjmiemy;p i to jest nagroda ? może? żadnych szczegółów co będzie robić ten klan... ehh wątpie żeby komuś się chciało a jeżeli już to byś więcej napisał i jakoś zmotywował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Od kiedy lider klanu w którym chodzi o grę musi od razu być super grafikiem? Pierniczysz takie kapiszony, że łeb boli. Akurat lider teamu, czy tam klanu tworzącego gry musi posiadać podstawową wiedzę na temat grafiki oraz ją umieć dobrze wykorzystać! :] Wyobrażasz sobie Johna Carmacka, który nie umie narysować loga ID chociażby w Paincie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Akurat lider teamu, czy tam klanu tworzącego gry musi posiadać podstawową wiedzę na temat grafiki oraz ją umieć dobrze wykorzystać! :] Wyobrażasz sobie Johna Carmacka, który nie umie narysować loga ID chociażby w Paincie? :D Ja sobie wyobrażam i napewno nie namaluje ładnego/podobnego loga ID bo po cholere mu to!... zauważ że zychu pisze też o stronach www to czemu wielkie korporacje, firmy zamawiają strony wraz z gotową grafiką a według ciebie wszyscy liderzy to jacyś urodzeni artyści?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol_litra Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja np nie jestem super grafikiem dlatego proszę tutaj a i sry mała literówka ale po 6 piwach trochę majaczę a chodziło mi o team gm'a Ps.I nie piszcie zbędnych komentarzy ok?? tylko zróbcie jak możecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A teraz jak ktoś się nie doczyta 0,5 for head New idea of rryk(2)/pol_litra -/----/ Ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ---> pol_litra - Powiedz chociaż jak duży ma być te logo? I w jakim stylu ma być wykonane oraz co ma przedstawiać! ---> matis3 - Tak? A kto tworzył grafikę do Commander Keen'a ? Był nawet taki wywiad w którym Carmack powiedział, że teraz woli zajmować się kwestiami technicznymi, ale kiedyś też tworzył grafikę, projektował bronie i potwory. Po za tym, jak byś doczytał, to pisałem o podstawowej wiedzy na temat grafiki a nie o "jakiś urodzonych artystach". :closedeyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol_litra Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no ie wiem tak jak logo nie za duży i nie za mały a jak mi sie na stronce nie zmieści to go zmniejszę od tego jest właśnie ta funkcja Ps. A teraz jak ktoś się nie doczyta 0,5 for head New idea of rryk(2)/pol_litra -/----/ Ban O co ci chodzi człowieku pol_litra to login teamowy że ja jestem jego założycielem i inne osoby też będą na nim się logować i to nie znaczy że ja robie new konto aby pisać bezsensowne posty bo ten post jest ważny a i jeszcze jedno czemu według ciebie jestem kandydatem bo w twoim logu jest napisane nowe pomysły rryk2/pol_litra (jakieś znaczki) ban?? Ps2 wolfoxer twoje logo jest do bani<- sam mógłbym taki zrobić w gimpie;p bez urazy <Peace> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 nie jestem doświadczonym grafikiem, ale takie coś zrobiłem: biedne, brzydkie i ogólnie ch*jowe. ale co tam ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol_litra Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ujdzie w tłoku;p przydało by sie nie 0,5 na głowe tylko 0,5l na głowę i jeszcze coś na etykiecie np ja wiem 0,5l albo coś innego;p Ale czekamy na więcej prac wtedy będzie można porównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ... tadam... 10 min. roboty ... pietrus fajny avatar :D jak chcesz podobny to napisz PW. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol_litra Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 hmm ale mi chodziło o 0,5l na głowę ale jak tak to nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ps2 wolfoxer twoje logo jest do bani<- sam mógłbym taki zrobić w gimpie;p bez urazy <Peace> Ale tu nie chodzi o to czy a ładne tylko o to, że to już twoje 3 konto (co najmniej) a wiem, że zostało założone ponieważ (lub między innymi) dlatego iż dostałeś bana za zwyzywanie mnie (czy tam offtop, mniejsza o to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Władze wybaczcie za Offtopic, ale pietrus, masz w avatar'ze błąd, powinno być "Ó"...popraw se ;) A tak nawiasem, to czemu "Pół litra na głowę"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Władze wybaczcie za Offtopic, ale pietrus, masz w avatar'ze błąd, powinno być "Ó"...popraw se ;) A tak nawiasem, to czemu "Pół litra na głowę"? :hmmm: A pół litra z racji tego, iż rrykowi2 potrzebne było nowe konto. (= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A pół litra z racji tego, iż rrykowi2 potrzebne było nowe konto. (= Nie nie nie to nie tak pol_litra to konto teamowe na które chciałem wejść ale pisze że nie mogę postować w tym temacie i to konto wcale nie zostało stworzone dlatego że rryk2 potrzebował nowego konta bo i tak będzie miał dzisiaj odblokowane postowanie więc proszę o odblokowanie pol_litra i usunięcie tej ok??THX z góry Ps.Rryk właśnie napisał do meni na gg czemu daliście mu bana na ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jeżeli ktoś po wielokrotnym napominaniu nadal robi swoje, to po co nam ktoś taki na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 W sumie ciekawe bo mike15 i lamer mają to samo IP, nie mówiąc już o tym że pol_litra, rryk, rryk2 i Omi też mają to samo IP :P Rozdwojenie jaźni ?? btw. kto wymyśla tak głupia nazwę jak pół litra na głowę - czy to jakaś fascynacja tym, że w tym wieku nie ma się jeszcze prawnie dostępu do alkoholu? Bo osobiście jakby mi ktoś wyleciał z tekstem, że jest z teamu 0,5L na głowę, to bym prędzej od babek z bierdonki (a mam na ulicy dwa takie sklepy) wolał grę, choć pewnie poza obsługą kasy i umiejętnością rozładowania z ciężarówki stada słoni nic więcej nie umieją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A oto moje logo xD: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Po prostu dobrze wycięte. =DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A oto moje logo xD: ehm...yyyy....ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Mógłbyś powiedzieć jakie tło, czy może być obcięty obrazek wódki :P i więcej trochę szczegółów. Na razie zrobiłem to jak powiesz więcej to poprawie ale chyba nie w tym tygodniu bo jadę do francji (ale dzisiaj jeszcze zdążę jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Widzę, że sobie z takim logiem nie możecie poradzić! Ha :lol: Ha :lol: Ha :lol: Teraz ja wam pokażę logo - lepszego po prostu być nie może. Tutaj Jak nie wykorzystasz to się obrażę <_< To taki żart oczywiście =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Widzę, że sobie z takim logiem nie możecie poradzić! Ha :lol: Ha :lol: Ha :lol: Teraz ja wam pokażę logo - lepszego po prostu być nie może. Tutaj Jak nie wykorzystasz to się obrażę <_< To taki żart oczywiście =P to było zbędne, wolfoxer już się nabijał i to chyba wystarczy. aha, od napisanie tego tematu przez ryka sporo minęło, czyżby tyle ci zajeło obmyślanie tego żarciku, a może tyle ci zajeło robienie obrazka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 GuXio, zbierasz sobie na bana :] . Nie dość że głupio nabijasz posty to jesteś na dodatek bezczelny xd . Nudziło mi się, to zrobiłem coś takiego :P : Nie jest to logo pierwszych lotów, ale lepsze niż nic xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi