Bixon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Skąd można pobrac 12 ? Ja mam tylko 11 ;/ EDiT : Znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Eeee... Jak serwer może stac do godziny 14, skoro posta napisałeś o 14:25 ? Do jutro będzie stał ? Pod jaką wersję ? Pomyliłem sie chodziło mi o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fajnie się gra, tylko mało ludu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Fajnie się gra, tylko mało ludu ;/ No jak tam mało ludzi to nie opłaca sie stawiac;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Może ktoś pogra ? Postawiłem server ;P 217.28.145.202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Odgadles haslo czy inaczej postawiles? bo jak inaczej to nie bedzie poprawnie dzialac ale i tak sie polaczyc nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Chwila bo komp musiałem uruchomić ponownie Już server dzała ;P ip : 217.28.145.202 Odgadles haslo czy inaczej postawiles? bo jak inaczej to nie bedzie poprawnie dzialac ale i tak sie polaczyc nie moge. Napisałem prostą aplikacje na gml ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Już offline ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Napisałem prostą aplikacje na gml ;) lol?, ta aplikacja musi być napisana poprawnie, odbierać wszystkie dane i inne o czym wspomniał micanser wcześniej, a nie tak jak ty robisz. Założę się że nie będzie działać czat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeśli użył tegi silnika co ja, to czat moe działać. Ale możliwe iż pojawianie się chmurek gdy ktoś pisze oraz paski hp będą źle działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeśli użył tegi silnika co ja, to czat moe działać. Ale możliwe iż pojawianie się chmurek gdy ktoś pisze oraz paski hp będą źle działać. No właśnie na tym jego serwerze nie działają chmurki =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athun Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Stoi teraz jakis sever? mam wersje 12 Jak cos to mowcie od ktorej i do ktorej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jeśli użył tegi silnika co ja, to czat moe działać. Ale możliwe iż pojawianie się chmurek gdy ktoś pisze oraz paski hp będą źle działać. No właśnie na tym jego serwerze nie działają chmurki =) Wczoraj jak grałem działały... Jedyne co nie działało to flagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Przeszukaj sobie Micanser swojego upoladera. Jest coś takiego noname_new_players Fajny ten zwiadowca :P Tylko smok sie nie rusza. haha już prawie skończyłem stronkę(kompa mi zabrali i nie miałem jak. Siedziałem w punktach internetowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @up Ciekawe kto na nią będzie zaglądał... Bo z twoich postów wynika, że twoja ortografia jest tragiczna.. I pewno taka będzie na stronie... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Przeszukaj sobie Micanser swojego upoladera. Jest coś takiego noname_new_players Fajny ten zwiadowca Tylko smok sie nie rusza. Wiem o tym, plik już przedtem usunołem. Smok się nie rusza, poniewarz to nie jest ukończone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 dzisiaj będzie server On ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 dzisiaj będzie server On ??? Tego nikt nie wie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czy mógł by ktoś przetłumaczyć fabułe na jezyk angielski? Oczywiście miejsce w twórcach jako tłumacz. (nie obraże się jesli ktos zrobi korekte polskiej wersji XD ) Ponad 500 wiosen temu na plaskiej ziemi ludzie toczyli krwawa wojne z rasa haretow. Wszystkie miasta ludzi zostaly zniszczone, ludzie ktorym udalo sie uciec musieli ukryc sie na pustynii. Gdy armia haretow zaczela sie zblizac, a koniec rasy ludzkiej byl pewien, ludzie zaczeli modlic sie o pomoc. Wtedy w swietle ksiezyca jako skoprion ujawnil sie sam bog Scoecan, niosac pomoc ludziom zabijajac prawie kazdego hareta. Z tego powodu symbolem ludzi stal sie skorpion w ksiezycu, a ludzkos odnowila swoja cywilizacje. Okolo 3 wiosny temu, czesc ludnosci zaczela buntowac sie przeciwko calkowitej i niepodwarzalnej wladzy krola. Kilka dni po rozpoczeciu buntu, ktos zabil krola, zlalezionio tylko jego zwloki przebite na wylot mieczem z czerwonego kamienia. Miecz ten zostal nazwany mieczem krwawego demona, jego symbolem stal sie czerowny miecz z rogami, a symbol ten stal sie godlem buntownikow. Rozpoczela sie kolejna wojna, bog Scoecan byl tym rozzloszczony, dlatego powiedzial ze jesli ludzie sie nie pogodza, ziemia zacznie sie rozpadac, az w koncu zostanie po niej tylko pyl. Ludzie jednak nie pogodzili sie, tylko zaczeli obwiniac sie nawzajem, przez co wojna stala sie jescze bardzie zacieta. Teraz, gdy po ziemi zostaly tylko male strzepki, ostatki ludzkosci probuja dobic sie nawzajem i dokonczyc wojne... Nie ma polskich znakow, ponieważ ma to byc w gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ponad 500 wiosen temu na płaskiej ziemi ludzie toczyli krwawa wojnę z rasą haretów. Wszystkie miasta ludzi zostały zniszczone. Ludzie, którym udało się uciec, musieli ukryć się na pustyni. Gdy armia haretów zaczęła się zbliżać, a koniec rasy ludzkiej był pewien, ludzie zaczęli modlić się o pomoc. Wtedy w świetle księżyca jako skorpion pojawił się sam bóg Scoecan, niosąc pomoc ludziom i zabijając prawie każdego hareta. Z tego powodu symbolem ludzi stal się skorpion na tle księżyca, a ludzkość odnowiła swoją cywilizację. Około 3 wiosny temu, część ludzi zaczęła buntować się przeciwko całkowitej i niepodważalnej władzy króla. Kilka dni po rozpoczęciu buntu, ktoś zabił króla, znaleziono tylko jego zwłoki przebite na wylot mieczem z czerwonego kamienia. Miecz ten został nazwany mieczem krwawego demona, a symbol czerwonego miecza z rogami stał się znakiem buntowników. Rozpoczęła się kolejna wojna. Bóg Scoecan wpadł w gniew, dlatego powiedział, że jeśli ludzie się nie pogodzą, ziemia zacznie się rozpadać, aż w końcu zostanie po niej tylko pył. Ludzie jednak nie pogodzili się, tylko zaczęli obwiniać się nawzajem, przez co wojna stała się jeszcze bardzie zacięta. Teraz, gdy po ziemi zostały tylko małe strzępki, ostatki ludzkości próbują dobić się nawzajem i dokończyć wojnę... Do niczego: Five hundred years ago, in the flat world, people were fighting with the race of Harets. They destroyed all human cities. People, who survived, found hide-away in the desert. When Harets army begun coming into their shelter, and mans' end was near, people started to pray for deliverance. Then, in the moonlight appeared god Scoecan in the form of scorpion. He killed almost every Haret. Scorpion on the moon became their symbol, and people renewed their civilisation. About 3 years ago, some people begun to revolt against absolute king's power. Few days after rebel's begining, someone killed the king. They found only his corpse spiked by sword made of red stone. This sword bacame rebelians symbol. The new war started. Scoecan fell into anger and said that if people won't stop the war, earth will slowly crack into pieces. Men didn't do that, and blamed each other, so war was much more horrible. Now, when only small pieces left after earth, the last of man are fighting in the last, final war... @UP No i co z tego że ma być w GM? Mi jakoś wchodzą polskie znaki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 A tak wogóle to jak idzie z grą ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 włącz ten serwer chcę w to pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Chcieć to sobie można ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Można by włączyc serwer? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 czyzby gra juz poszla w zapomnienie? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Nie, tylko odechciało mi się narazie jej robić, na dodatek narazie i tak nie mam do niej dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themindfields Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Fajna giera, ale do grafiki bym sie przyczepil. Taka troche jak na komorke i taka troche tibiowata. Ale i tak bym takiej nie zrobił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Co masz do grafiki??? Fajna jest! Taka mała fajna:P Szkoda że po 3 sek Time out :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Micanser, czemu nie masz do niej dostępu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Oddał komputer do naprawy. Przecież nawet napisał temat w vahali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi