Kshysiek Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Dla osób które jeszcze w gierkę nie grały zapraszam na mój serwer ;> Wersja najnowsza of course! Ip : 81.190.157.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Serwer jeszcze jest? Bo mi jakoś nie chcę wejść :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Dla osób które jeszcze w gierkę nie grały zapraszam na mój serwer ;> Wersja najnowsza of course! Ip : 81.190.157.5 Jak zrobiłeś serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 QUOTE(Kshysiek @ 17.05.2007 - 19:15) Dla osób które jeszcze w gierkę nie grały zapraszam na mój serwer ;> Wersja najnowsza of course! Ip : 81.190.157.5 Jak zrobiłeś serwer ? Jakbym chciał żebyś wiedział to bym ci powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Serwer jest , działa ! a jezeli nie dziala, to mozna zawsze napisac na GG do mnie [ 8312480 ] ... jak chcecie zebym postawil serwer to 4 osoby minimum. nie bede stawial serwa dla 1 osoby czy 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 I co ? Jak idą pracę nad grą ? Jest już nazwa ? Co zmieniasz ? Może coś nam powiesz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 gra fajna się, zapowiada (dla mnie), bo jeszcze nie zdążyłem zagrać bo serwer offline :( i czy prace stanęły w miejscu? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Z tego co wiem to Micanser pracuje, ale nic nie mówi nam o zmianach =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Tak na serio to kiedy wydałem ostatnią wersje, nie pracowałem wogóle (no może ociupinkę), poniewarz jestem 3 klasie gimnazjum i wielu nauczycieli chcąc nam "pomóc" robi nam kartkówki itp. nie mam czasu, i chęci też mi całkowicie odeszły, ale za jakiś czas ukończe grę (najpóźniej na początku wakacji). Powiem tylko że nazwa dla gry już istnieje, ale jej nie podam (no chyba że ktoś zapłaci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Dobra gra! Czekam na pełną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Poniewarz mam troche wolnego czasu, postanowiłem popracować. Mam prośbę, wymyślcie strój zwiadowcy dla tego gostka http://www.gmclan.org/uploader/863/hum.rar . Zwiadowca ma być dla drużyny niebieskich (u czerwonych jest już złodziej). Przy okazji napisze co mają potrafić nowe postacie: -Złodziej może zrobić się niewidzialny i postawić kukłe (do zmylenia lub zastawienia przycisku) -Zwiadowca może po odrodzeniu wrócić na miejsce śmierci i akże postawic kukłe. Oczywiście kukłu po 5 sekundach będą znikały. Poszukuje tłumacza i muzyka, jeśli nikt sie nie zgłosi gra wyjdzie owiele później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Poniewarz mam troche wolnego czasu, postanowiłem popracować. Mam prośbę, wymyślcie strój zwiadowcy dla tego gostka http://www.gmclan.org/uploader/863/hum.rar . Zwiadowca ma być dla drużyny niebieskich (u czerwonych jest już złodziej). Takie coś może być? może jeszcze spróbuje zrobić muzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Lepiej aby nie miał kaptura (to ma być zwiadowca a nie złodziej) i aby rękawy nie odrużniały się zbytnio od koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Korzystałem z pomocy tego obrazka i zrobiłem mniej więcej coś takiego:Można zauważyć, że: - Postać ma czapeczkę zwiadowcy, - Postać ma lornetkę przypiętą do spodni (z deczka nie widać, ale jest :P) - Postać ma utwardzane paski na ramionach (te do których podczepia się medale) Pozdro,Kshysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 To mój koncept... https://gmclan.org/up660_3_hum.html -ma maskę Te spowolnienia ruchów na słabszych kompach...musisz chyba Micanser każdą otrzymaną z serwera wartość szybkości graczy nadawać, uwzględniając fps na danym komputerze, a nie będzie oszustw...o ile tak nie robisz już. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jak nikt inny się nie zgłosi to mogę być tłumaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Te spowolnienia ruchów na słabszych kompach...musisz chyba Micanser każdą otrzymaną z serwera wartość szybkości graczy nadawać, uwzględniając fps na danym komputerze, a nie będzie oszustw...o ile tak nie robisz już. Powinno być 30 fps i szybkosć to 2 pixele w lini x i jesen w lini y. A jeśli komuś fps spadnie do 27 (będzie się trochę woniej poruszał) to ma się poruszać 2.3 pixela i 1.2 pixela czy jakoś tak?? Różnica będzie niezauważalna, jeśli komuś fps spadł by do 15, mógł bym tak zrobić (x 4 y 2), ale bawić się częściamy mniejszymi niż pixel nie ma troche sensu, będzie to głupio wyglądać. (postać bedie przeskakiwać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Powinno być 30 fps i szybkosć to 2 pixele w lini x i jesen w lini y. A jeśli komuś fps spadnie do 27 (będzie się trochę woniej poruszał) to ma się poruszać 2.3 pixela i 1.2 pixela czy jakoś tak?? Różnica będzie niezauważalna, jeśli komuś fps spadł by do 15, mógł bym tak zrobić (x 4 y 2), ale bawić się częściamy mniejszymi niż pixel nie ma troche sensu, będzie to głupio wyglądać. (postać bedie przeskakiwać) Nawet tak i już będzie generalnie prawie (i sprawiedliwie). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athun Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Chcialem se pogrc ale nie moge :/ Server zamkniety? Niech osoby ktore maja wlasne servy podaja ip :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Popieram. O dziwo (i zgrozo!) jeszcze w to nie grałem! ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Micanser podaj mi password żebym mógł założyć serwer. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Dobra, już założe ten server, ale jeśli po kilku minutach nikogo nie będzie, to już dzisiaj nie założe servera. http://www.gmclan.org/uploader/863/nnogv12good.rar działający link do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Dobra zrobiłem zwiadowcę - sam nie wiem czy dobrze wyszedł. Ma taką czapeczkę zwiadowczą i rozjaśniłem trochę strój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Grafiki ludka już nie szukam, ToMoEX, sprubuj wykonać muzykę która będzie leciała w czasie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Athun Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam proca 1.2 mHz 256 ram i lacze 512... Moglbym hostowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ehh, gdy wyjdzie pełna wersja gry wtedy wszyscy będą mogli zakładać te wymarzone serwery, narazie jedynie możecie czekać albo do pełnej ver. albo gdy Mic serwa założy (bądź Ja :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A mnie cały czas nie chodzi. :( Co chwilę sie loguję i piszę że nie ma połączenia z servem a po chwili timeOut Weż powiedz co mam zrobić by zagrać mam versję 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ehhh serwer jest poprostu wyłączony, logujesz sie do gry, ale po chwili system wnioskuje, że niema połączenia do serwa i wywala Timeout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam proca 1.2 mHz 256 ram i lacze 512... Moglbym hostowac? Ja mam wolniejszego kompa i hostowalem. @temat: Nie ma sensu czekać aż ktoś włączy serwa.Najlepiej zrobić 24/7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Komputer tu wiele do gadania nie ma...najbardziej liczy sie łącze. :) Co nie oznacza, że komputer może być każdy, nawet sprzed średniowiecza informatycznego... (ten years up) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi