sebolek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 :D Mam przyklad bazooki na uploader'ze. Folder kanalius, plik przyklad bazooki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 xD No dobra. Gdy znalazłem to "Coś" i chciałem zasysnąć , wyskoczyło mi to: " 404 Not Found .The resource requested could not be found on this server!" A tak w ogóle to czemu "Ty" masz "Swój" przykład bazooki nie w swoim Folderze?! @down: Ale to się chyba nie ściągnie(mi się nie chciało "error 404") a po drógie to jest *.gmk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Daj linka, przecież nie będziemy szukać w tej kupie folderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 To jest mój folder. linka nie dam ale poszukaj tam gdzie jest 6 plików Cekol ja uyżwam Game makera 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 https://gmclan.org/up2230.html Skoro autor przykładu nie potrafi zrobić linka, to zastanawiające na jakim poziomie będzie stał przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 file not found.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ...czyli tak lubiany przez wszystkich error 404 ;) Może uploadnij ponownie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 nie wiem czemu pjawia sie błond. Ale sprubuje jeszcze raz uploadowac Teraz nie ma żadnych błendów. Można pobierac przyklad http://www.gmclan.org/up2230.html nazwa to przyklad bazooki. plik w zip format pliku w zip to gmk, ten format dziala tylko w Game makerze 7.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Oceniajcie!!!!!!!!!! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ja nie mam zarejestrowanego gm7 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 :unsure: No oceniajcie!!!! :mellow: to szkoda :( :sp_ike: no to fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Nawet "sprajtów" ci sie nie chciało wycentrować :] Popraw to trochę: - wycentruj "sprajty" ! - zrób jakaś linie albo blok oznaczający podłoże, żeby pocisk wybuchał w kontakcie z nim. - ten pasek od siły strzału weź gdzieś na bok i zmień mu kolor. - Popraw ogólnie grafikę i zrób np: ogon dymu za rakieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Lol. xD Zamykam. A autor topicu dostaje warna. sebolek: następnym razem zastanów się 3 razy, zanim napiszesz temat. I zapoznaj się z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi