cyberdog Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Co zrobić, aby tło room1 to był pulpit gracza? Jejku, żeby można było grać w "terminatora" na pulpicie! :D ten "terminator" to nie jest nazwa mojej gry... to przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk2 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 według mnie to nie możliwe a po co ci to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Się jakoś da... Może opcja print screen przy starcie, a potem załaduj plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 W rejestrze jest zapisana ścieżka tapety - nie wiem dokładnie gdzie, nie jestem teraz w stanie sprawdzić, ale możesz tą zmienną odczytać i na jej podstawie wczytać tapetę. Z ikonkami będzie gorzej. Kiedyś była wtyczka FreeForm która sprawiała, że tło jest prześwitujące i widać pulpit - ale to było za czasów GM5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ale wy bajerujecie. Potraktujcie całe okno gry jako obiekt. Można przecież ustawić przezroczystość okienka. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ale czy można to zrobić w niezarejestrce? Ikony nie muszą być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ach... szkoda. A rejestracja to kosztuje w końcu 90zł czy 60zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 60 zł... a jest taki dll w necie gdzieś nosi nazwe freeform.dll :P (możesz robić fajne rzeczy z oknami gma w tym zmieniać jego kształt na sprita :P http://ccisuper.hollosite.com/game_maker/ tutaj jest.. niestety działa tylko z wersją 5.0 game makera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi