artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 please czy ktos mi wytlumaczy jak sie robi aby póżniej mozna bylo strzelac?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? :boxed: :boxed: :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Szukaj :o a FAKJU (FAQ) to co ? mój topic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 1. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 2. o jaki typ strzelania ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 aby póżniej mozna bylo strzelac Później??? To znaczy, jak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Szukaj :o a FAKJU (FAQ) to co ? mój topic :) o Kurde to naprawde stary topic nic dziwnego że chłopaczek nie mógł go znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zależy czym chcesz strzelić, możesz z procy, z pistoletu... A poważniej masz FAQ (czytaj fak, pisz fuck) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 poza tym temat nie trzyma się kupy a sama nazwa "szczela" :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi