I am Lord Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tytuł: jeszcze niema ale za niedługo będzie Gatunek: bouncy, brakeout coś wtym stylu Opis: nie ma bo co ma być Download: https://gmclan.org/up539_4_brakeablock.html Rozmiar pliku: 1,57 MB Autorzy: Programowanie: Huderlord Fabuła: -------- Grafika: Huderlord Muzyka: -------- Screeny: W menu po wyborze deski trzeba niacisnąć enter aby grać. Nie ma jeszcze żyć a menu jest badziewne ale jest. :D To jest beta. Na elcedekach będzie trudno grać chyba że jest on dobry. Na PoG też to jest hhehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Super. Podoba mi się ;) efekt kulki fajny. Dorób menu i będzie wypas :) daje 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walter_p Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Heh zauważyłem błąd, po stracie kulki(piłki) nowa pojawia sie na środku, jeśli deska jest na brzegu, ciężko zdąrzyć na środek i traci sie następną... Sprawdziłem jeszcze raz da się zdąrzyć:D, ale można by to poprawić, efekt kulki jest fajny, tylko że miejscami jej nie widać:-( Gra sie przyjemnie. 3/5 P.S. Czyżbym słyszał odbijającą się piłke do kosza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Co do gry to jest Super Ja nie zauważyłem żadnego buga :blink: Edit: Ja dałęm 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Co do gry to jest Super Ja nie zauważyłem żadnego buga :blink: Edit: Ja dałęm 5 gwiazdek Jak mogłeś niezauważyć buga przecież jest ich od cholery. A muzyka to chyba największy. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Bugi, ogólnie fajna fizyka, po cholerę te światła! Tak można pre-alphę podsumować... Byłoby 3/5, gdyby nie to oświetlenie... 2/5 ...a tak poza tym niewiele innowacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Dobra nowa wersja : https://gmclan.org/up539_4_brakeablock.html Zmniejszyłem upierdliwość swiateł. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 fajne tylko ta piłka mogła by sie mocniej odbijać albo troszke słabszą grawitacje dać ale super daje 4\5 za grafike i fizyke piłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jest nowa wersja https://gmclan.org/up539_4_brakeablock.html mam nadzieje że teraz będzie lepiej nie patrzcie na interface bo to template tak żeby bło wiadomo gdzie co bedze Brakeablock w najnowszej wersji będzie dostępne pare innych klocków, power upy (niektóre) oraz porządny interface. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi