Tymon Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja też chce do teamu! Ja też chce do teamu!!!!11!11... A tak serio, ilu to już macie członków? xD EDIT Ok. Zmieniłem bo zaczynają się głupie odpowiedzi. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja też chce do teamu! Ja też chce do teamu!!!!11!11... A tak serio, ile macie "członków"? xD ja mam 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja też chce do teamu! Ja też chce do teamu!!!!11!11... Eeee...może będzie nareszcie jakiś dodatkowy człowiek, który zechce mnie wspomóc w moderowaniu forum xD Aaaaa...do teamu-a to nie, muszę sobie radzić jako jedyny mod :P A tak serio, ile macie "członków"? xD Heeeee, zaraz sprawdzę...jeden. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Założe się że twój klan nie przetrwa 1 tygodnia. :sp_ike: Tylko iż nasz team jest już tydzień. :blink: I nieźle się trzyma a i może już niedługo naszą grę zobaczycie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Dobra - wchodze w ten busines. Moge robic gry. Ale zadnej normalnej gry jeszcze nie wydalem, wiec nie wiem jak sprawdzicie moje umiejetnosci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Też chętnie bym się w waszym teamie udomowił ale mam trochę mało czasu na robienie czegokolwiek przy kompie. :/ Ale w GM jestem niezły :P ja się nie chwale lecz żale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja też żadnej gry nie zrobiłem ;)). Ale jakoś się dostałem. Jaką gre robimy pierwszą?? Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ja też chce do teamu power of games xD nawet się już zalogowałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 O_o Ja mogę zostać członkiem!!! ;P PS Klub się trzyma, ale nic nie stworzył. A ta stronka jest... do bani. HTML ROX. php suxx PS2 Już widzę jak pokonujemy B.I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A ta stronka jest... do bani. HTML ROX. php suxx Oczywiście. Porównuj język znaczników z interpretowanym ~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 HTML ROX. php suxxMówi się, że nie lubi się tego czego się nie rozumie. ;P Skoro tu nie to może Pacio i Dawidsu przyjmą mnie pod swe skrzydła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 No to nas jest tylu: Ja, lolek, Spyro, Iv!n, Adster (właśnie, zapomniałem ci powiedzieć - przyjmuję cię xD), Jaklub, Żesio13. No to jest nas 7. Troche dużo, nie? x] I jeszcze kandydaci do teamu: guXio i Venus Tymon, jasne, możesz wejść - dobrych ludzi nidgy za wiele... (chyba, ze chcesz do BI, to nie zatrzymuję :]) Narazie role podzieliliśmy tak: -lolek-pomysłodawca -Jaklub-gamemaster i particler xD Reszty nie uzgodniliśmy, dlatego zgłaszać się, kto jest w czym dobry. Mamy do wyboru takie kategorie: -muzyk -grafik -doradca kodowy i coś jeszcze, ale zapomniałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja bym chciał mieć team... ale jest tylko jeden team z jakimis konkretnymi userami a te powstajace to jakby nie patrzec... no troche sie tam nie nadaje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ogłaszam, że Rekrutacja OFF. Mamy już dużo ludzisk :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi