Firemark Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Jaką minigre oO? daj konkretny temat, bo do myślenia sie nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 haha byłem pierwszy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 no to... platformówkę =D Zwracam też uwagę na grafikę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 please nie na grafikę ja jestem w tym do dupy a po za tym mam już jedna platformówke na swoim koncie ale to demo (<klick> CDKEY:i25l-1s5a-1d46) i teraz jeszcze zacząłem robić platformówke mp + ta platformówka na team ja sie nie wyrabiam na zakrętach człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Albo dobra wale ten team :D zadużo roboty, sry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 hmmm... szkoda :( No to zostaje tylko rryk i rejent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 to tylko czekasz na rejenta bo ja dałem ci swoje stare demo bo na nowa platformówke czasu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zapodasz linka do przykładowych? :)Oczywiście. ;) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4348&hl= https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4148&hl= https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3921&hl= Wszystkie te "teamy" upadły, za nim jeszcze zdążyły powstać. ;p Tobie oczywiście źle nie życzę, ale poczytaj te tematy i wyciągnij wnioski. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ale te teamy kończyły się brakiem postów :) Nie oznacza, że upadły, tylko każdy o tym zapomniał :) Ale spośród wymienionych nie mieli swojej własnej siedziby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja też chcę się przyłączyć na gm pracuje 2/3 lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja też chcę się przyłączyć na gm pracuje 2/3 lata :) Od 7. roku życia? No to respect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja mam 12 lat czyli od 10 roku życia :lol: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No to Elvis napisz minigrę =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A inni ??:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 wiesz ciężko uwierzyć patrząc na datę przyłączenia się do forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ok niechce być w tym teamie mój team ma dużo ludzi ma 10. PAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To kto jest w tym teamie? JAk się bedziemy kontaktować i wogule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 To kto jest w tym teamie? JAk się bedziemy kontaktować i wogule. Ja jestem w teame a kontaktować można się przez gg. Mój numer znajdziesz w profilu. Ja nie jestem On się pyta kto jest a nie kto nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mamy swoje forum i stronke, więc nie bój żaby ;) Elvis, jak coś piszesz to zastanów się nad tym 3 razy... No to czekamy na pracę rejenta... Proxx, napisz mi na gg to ci dam adres forum. Jak zbierzemy całą ekipę teamową to umieszczę linka do forum na łamach tego tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 elvis umiesz czytać: To kto jest w tym teamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 @offtop: @Marm & @Ranma: Oczywście korzystam również z oryginalnego Mocrosoft®© Windowsr® Live Messenger :3 Mój numer jakby co jest taki sam jak e-mail podany w profilu ;] A właśnie. Od teraz wszystkie prośby o pomoc, kontakt ws. gier, teamów, skryptów proszę kierować na adres Windows® Live :D Wracając do tematu: zapisaliście mnie w końcu do teamu, czy nie ? Bo mi się coraz bardziej odechciewa (czytając jeszcze niektóre posty ;p) ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dobra, jakiegoś lepszego członka potrzeba nam :3. To spyro nie mam komunikatora Windowsowego, ale moge ci na PM'ie przeslac adres forum i stronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Hmm, w sumie to jestem zainteresowany dołączeniem. Serio. Tylko szkoda że tak mało ludzi, może jak ktoś dojdzie, albo wróci to i ja się "przyłączę". :) Przydały by się osoby które działają na GMie więcej niż rok, z takimi można normalnie gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ja nie będę należeć do waszego teamu, ale zawsze mogę wam skomponować jakąś mjuzikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Najlepsza by była lista: "Kogo byś najchętniej widział w teamie z ludzi, którzy się zgłosili..." :) @Tymon-ja tam bym się na Twoim miejscy nie pchał do teamu złożonego z samych "średniaków" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Adster, uważasz że mam tak wysokie umiejętności że powinienem otaczać się samymi sławami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dobra, jakiegoś lepszego członka potrzeba nam :3. To spyro nie mam komunikatora Windowsowego, ale moge ci na PM'ie przeslac adres forum i stronki. A mógłbyś podać tutaj? ;3. Też z checią zobaczę ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A poza tym... Tymon, ja z żadnego twojego kodu nic nie rozumiem... xD A jeżeli same dobre osoby wejdą do teamu to zgnieciecie mnie jak puszke i znów sam będę robił gry xP E: Jak tylko spyro zarejestruje sie na forum, dam mu adma i macie linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 @Adster: Kogo ty średniakiem nazywasz ?! xP W GM-ie robię przeszło 10 lat ... xD @Tymi: Ty powinieneś już być Bogiem GM-ma albo zdobyć tytuł najlepszego programisty kurnika :P @Piczer: Już wbijam na tą Waszą stronę ... =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi