Piczer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zaczynam! :sp_ike: Zapewne każdy z tego forum zna Beaver Interactive... Jest to taki team, który robi gry i programy wspólnie. Właśnie chciałbym taki założyć, ale poszukuję userów godnych przyjęcia do redakcjii. Narazie jestem tylko ja i Żesio13. Team będzie miał własną stronę opratą na CMS'ie lub wykonaną ręcznie. Czy jest ktoś chętny do współpracy z nami? P.S. Ma ktoś pomysły na nazwę teamu? =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 z chęcią bym się do was przyłączył, ale mam już własny jednoosobowy "team". Życzę wam sukcesów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Sora ale słabo kojaże userów... może jakaś gra wasza (twoja) zeby pokazać co umicie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Raczej dużo nie umiem, ale zawsze coś wyskrobać potrafię (jestem w trakcie nauki :P )xP Jak narazie to jesteś za dobry do tego teamu. Poszukuję kogoś na moim poziomie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja chętnie bym wstąpił do teamu na gm się trochę znam. Ale jestem bardzo słabym grafikiem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Spoks, lolek. To jesteś przyjęty. Ktoś jeszcze chętny? Jeszcze tak z jedna osoba by się przydała =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja mógłbym służyć radą i być 'teoretycznym' członkiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 W sumie to ja moglbym sie dolaczyc do teamu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Black, nie wiem na jakim ty poziomie robisz, gry bo jeszcze żadnej nie widziałem =) ale możesz doradzić nazwę teamu =D Dangon, jesteś przyjęty. Ty i lolek wyślijcie mi na PM swoje numery gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja moge pomóc troche kodu, troche graficzki, troche 3d. Z chęcią wejde do teamu, samemu coś robic nie warto... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mógłbym przyjąć Was pod swoją opiekę :3 Jestem w GM na poziomie... No, ponad ponadprzeciętny (to skormnie powiedziane :D), gdyż zawodowo się tym zajmuję... Od razu mówię, że grafikiem jestem marnym, ale mógłbym Wam czasem doradzić albo pomóc z czymś bardziej zaawansowanym w GML. Może nawet i mniej :D Jeżeli oczywiście znajdę czas w przerwach w pracy, bo i tak ledwo znajduję go dla siebie ;/. Numer gg znajdziecie w moim profilu. Btw. gg sux, używam konnekta jakby coś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Troche znam się na kodzie. Ale jestem dobrym grafikiem. Jak coś to gg:9379364 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Radą to im moze słuzayć każdy na tym forum... po to jest. Ale to mnie złamało xD wymagania są super ścisłe, nie mozęsz być noobem ale nie mozesz też być za dobry xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Black, nie wiem na jakim ty poziomie robisz, gry bo jeszcze żadnej nie widziałem =) Gdyż nie tworzę gier. :) GML nauczyłem się tak dla własnej przyjemności i do niczego tego nie wykorzystuje ;) Btw. gg sux, używam konnekta jaky coś xD Konnekt sux, używam Kadu jakby coś. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja też moge się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A ja powiem: o ludzie, znowu się zaczyna. Starzy wyjadacze wiedzą o co chodzi. =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Podaj swe namiary, a Cię zownujemy :3 (joke, ale pisz wyraźniej) Konnekt sux, używam Kadu jakby coś. Kadu sux, mam też kLAN jakby coś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REJENT Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 GG=3971634 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Spyro i Konnekt, dziwne :] . Ty to przy Microsoft Instant Messenger powinieneś siedzieć! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Lol a ty nie bierz każdego kto ci powiem "ja sie przydam, nieco sie znam" :/ każ każdemu coś pokazać bo potem nazbierasz takich co tylko mowią "mam pomysł, zrobcie mi gre" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Służę pomysłem i niekonwencjonalnymi rozwiązaniami :P Nie wiem czy się nadaję, ale w GM laikiem na pewno już nie jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tia, Tymon dobrze gada. ;] Piczer, radzę poczytać stare topici o teamach. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zapodasz linka do przykładowych? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja nie wiem w sumie jakby ktos chciał muzę to ja moge zrobic najlepiej na PM do mnie wbić Lowrider :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ja chce wstąpić mam nadzieje że jestem dość dobry PS.Nie patrzcie na warny :D To stare czasy no oprócz 1 ostatniego od borka ale tak to stare głównie to za przekleństwa, brak ortografii no i kłócenie sie z userami, a i mało co bym zapomniał jeszcze za za offtopy i dubletopy Tylko moderatorzy widzą warny :) . Marmot heh nei wiedziałem ale dla ogólnej informacji mam 70% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no ja też pamietam że co pomysł na Team to kicha :/ ale ja to widze i mnie to smuci, przecież można by stworzyć fajny i zgrany TEAM, tylko niestety wszyscy podchodzą z taką opinią "oo... znow chcą team robic, znow bedzie dupa wiec lepiej sie nie zglosze..." na serio... troche to nie fajne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 A ja powiem: o ludzie, znowu się zaczyna. Starzy wyjadacze wiedzą o co chodzi. =3 Jak to leciało, Magic team? :D chyba trzymał 2 tygodnie :] Tylko wiesz, dobra współpraca teamowa może stworzyć coś niezłego, ja z Mirasem (no i twojej pomocy :] ) zrobiłem dośc fajną wersje alpha D2. Jak będę miał czas spróbuje napisać go od nowa i zobaczymy co dalej :] btw. Macie już nazwe teamu? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Spyro i Konnekt, dziwne :] . Ty to przy Microsoft Instant Messenger powinieneś siedzieć! :PA wiesz, że tak powinno być? Ja tego nie rozumiem, na świecie właśnie najbardziej popularne są Live Messenger, ICQ, potem przerwa i Jabber, a w Polsce jakieś GG, AQQ, WP Kontakt ma własną wersję jaba itd. Co to się porobiło. :) Dobra, wracamy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dobra, to proxx jest przyjęty jako grafik, którego nigdy za wiele :P Troche dużo osób się zgłasza, dlatego zrobię tak jak powiedział pablo - firemark, rryk i rejent napiszą minigrę. Najlepszy przechodzi :P P.S. Nazwa teamu: Power of games (pol. Siła gier). Fajny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 dobra ok ale o jakiej tematyce bo wiesz nic mi nie przychodzi do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi