blackmaul Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Coś się nie zgadza z latami: Wyjechałem do Warszawy i pracowałem tam przez prawie pięć lat - do 87. Bardzo szybko awansowałem, zarabiałem dość dużo na tamte czasy, pisałem proste aplikacje dla Microsoftu®© Po 92' piszesz znów o 87, czy to tylko missclick? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ludzie, wy to jakieś Fireoxy, Foxy i nie wiadomo co jeszcze! Czy wam już nie wystarcza zwyczajna przeglądarka "Neostrada TP"? A słyszałeś kiedyś o przeglądarce "Netia"? Też bardzo fajna, tak samo jak "UPC" :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wkurzają mnie jedynie osoby które gdy tylko przerzuciłu się z IE na Firefoxa (lub coś innego) odrazu zaczeły mówić IE to pier**** gó*** itp. A wiesz że mówią prawde ? Możliwe, każdy może mieć własne zdanie, jednak są osoby które podczas używania IE nic do nigo nie mają, uważają ją za zwykłą przeglądarke, a dzień po przerzuceniu się na FF, odrazu piszą wszędzie teksty "IE jest piep***** hu*****, pop****** gó*****, jak można używać czegoś takiego, żygam na IE" (zazwyczaj robią w tym jeszcze sporo błędów :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Po prostu dopóki nie przesiądziesz się z IE na inną przeglądarkę, nie wiesz co tracisz. :) Ze mną tak było. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nie czytałem całego bo mam banie ale mam opere a wczoraj miałem, koszmar żeby zmienić na firefoxa nie wiem czemu he he... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nie czytałem całego bo mam banie A kiedy ty jej nie masz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A kiedy ty jej nie masz? :) zawsze mam bo jestem z bani squad a tak do tematu to mama IE opere i mozile ale zawsze używam opery yo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @Cyberdog- to miał być żart bo nie zajarzyłem?!;d sorka komp sie pierdzielnął i nie pokazał tyyyyyyylu odpowiedzi ;d EDIT: A co do tematu to nawet GMC nasz propaguje treści nakłaniające do używania firefoxa. Jest taki mały buttonik na górze "Get Firefox" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 IE7 Ru' LeZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tak, tylko, że IE7 w porównaniu do innych przeglądarek jest bardzo zacofane :] . Microsoft miał cztery lata na zaimplementowanie poprawne CSS2 i nie zrobił tego. Polecam tą stronę, do zapoznania się jak różne przeglądarki z biegiem czasu implementowały CSS: http://www.howtocreate.co.uk/acid/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Sam jesteś zacofany ;ppp (dżołk :P) @Black: To był missclick ... ;) IE 7 roXXX ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi