Gromojar Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Tytuł:Trójkątowe Królestwo 2 Gatunek:Platformowa Opis:2 część platformówkinie będe sie rozpisywał sami zobaczcie Autorzy: Grafika: Ja i częściowo Grafa z Mario i z Gm (potwory robiłem sam i platformy)itd. Jeśli nie wierzycie robiłem programem Open office Muzyka:Z filmiku 102 vaults I cała reszta też ja. Download: DOWNLOAD Screeny: http://www.gmclan.org/up2058_5_Scrnr2.html Tak więc komentujcie. POLECAM. Sterowanie: Strzałka w prawo} Strzałka w lewo} Poruszanie się Spacja - skok Zdradze tylko jedno: Gra jest łatwa lecz niektóre momenty są trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Już dwójka? Już ja wolniej gry robiłem xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Unexptected error occuring when... etc. Czego tam napchałeś, że to waży aż tyle? Screeny miały być dwa a nie jeden, z opisu gry też nic nie wynika. Nie zachęciłeś mnie, a drugi raz ściągać -raczej- nie będę :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Zwłaszcza, że screen chyba ten sam co przy pierwszej części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Już dwójka? Już ja wolniej gry robiłem xP W takim tempie jutro możemy spodziewać się kolejnej części. :) Zwłaszcza, że screen chyba ten sam co przy pierwszej części. Hah, dokładnie tak xP. Gromojar jest genialny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Udało mi się raz uruchomić (potem już były errory). Gry nie da się przejść - gdy dochodzę do lasu i biegnie za mną kula w koronie, jest coś takiego ułożone z kamieni, że tego przeskoczyć się nie da... Czy autor testował tę grę? Oceny nie daję - gra jest zbyt awaryjna i niedopracowana. A to już 3 produkcja autora... (licząc tę grę ze statkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromojar Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Musisz iść w Prawo Jaklub. Gre testowałem i jeszcze ją sprawdze i poprawie. Gre przetestowałem i uruchomiłem pare razy nie mam żadnych errorów.Niewiem jaka może być przyczyna waszych errorów. Naprawde nie wiem o co chodzi.A szybko gre wydałem bo nie robiłem silniku gry tylko sam room dlatego tak szybko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Video: 3/10 Audio: 7/10 (muzyka) Grywalność: 4/10 Klimat: 2/10 Ogółem:4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Szybkie tempo to mi sie podoba 5/5 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Cos mi tu nie gra <_<, matrix czgo az tak nagle cie wzielo na ocenianie dwoch gier ale tylko takich trojkatowe krolestwo 1 i 2 (przeciesz sa inne gry) czyzby Gromojar mial drugie konto? o i jeszcze ocena 5/5 jakbys zobaczyl jakie gry pierwsze robili inni i byly lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 zyzby Gromojar mial drugie konto? kiedyś tak ktoś zrobił gre...wszsytkie komenty na minus i tylko koles z 1 postem napisałem coś tam że fajna gra,jesteś spox...oczywiście nikt nie wierzy że to mogło być jego 2-gie konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrixx Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie to nie jest jego drugie konto nie oceniłem tylko jego gier. Jak komuś nowemu podoba się jakaś gra to od razu musi to być drugie konto autora gry? Sprawdźcie sobie po IP że to są dwa różne komputery. Edit: Proxx znajdź najpierw jakieś dowody a nie jak jest nowy i ocenia od razu to jest chyba drugie konto autora gry przykład gra Nikkasa pozytywnie oceniona przez Venusa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi