Konrad-GM Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Tytuł: Zap-Historia Gatunek: platformówka / zręcznościówka Opis: Gra opowiada o fantazyjnym świecie Zappa, gdy idąc do miasta zobaczył zniszczony most.Zdziwił się i przeskoczył, będąc już w mieście nie spotkał żadnego mieszkańca. W oddali szedł człowiek Archeolog pierwszy człowiek który stanął na tej ziemi. Porywając mieszkańców chciał wrócić z nimi do muzeum aby pochwalić się odkrywcom co znalazł. Nasz bohater wyrusza w dal aby uratować swój świat ale musi się pośpieszyć jeśli ludzie się dowiedzą o tej ziemi to jego świat umrze. Idąc przez las, góry, plażę i dochodzi do statku, spotyka Archeologa i walczy z nim aby uratować swoją rodzinę. Download: https://gmclan.org/up1717_4_Zap.html Rozmiar pliku: 1,14 MB Autor: Konrad-GM Programowanie: Konrad-GM Fabuła: Konrad-GM Grafika: Konrad-GM Muzyka: (BRAK, JEST TO DEMO) Screeny: |--->Screen1<---| |--->Screen2<---| |--->Screen3<---| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Całkiem całkiem :) Graphs: 8/10 No tu się postarałeś, z wyjątkiem bohatera Muzs: 0/10 Nie ma bo demo :] Gryws: 8/10 spoko, troszkę bajerów i 9/10 :) Łogól: 8/10 bo jak inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Fajna i przyjazna gra :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Dlaczego screeny są w BMP pod rozszerzeniem JPG? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Bardzo miła gra z ładną grafiką. Ocena: Grafika: 8/10 Muzyka: -/10 Ogólnie: 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Moja ocena: 7+/10 + ładna grafika i efekty; - grafika bohatera nie jest zbyt dopracowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Dlaczego screeny są w BMP pod rozszerzeniem JPG? :] Ponieważ robiłem to paintem i zmieniłem rozszerzenie na jpg dlatego aby można było zgrać na uploadera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ponieważ robiłem to paintem i zmieniłem rozszerzenie na jpg dlatego aby można było zgrać na uploadera :P Tak ciężko było wybrać Zapisz jako... i wybrać *.JPG ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No tak masz rację, wystarczyło "Zapisz jako" :P ale teraz nie mogę zmienić, ponieważ idę do school :P ok.20.00 zmienię EDIT: A jednak zdążyłem :P , dałem w formacie JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Sympatyczne. Koniecznie zmień grafikę głównego bohatera. Przydałaby się też jakaś fajna muzyczka i SFX, ale to demko, więc w następnych wersjach z pewnością wiele poprawisz. Ciekam z niecierpliwością na pełną wersję :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi