Vestor Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 racja Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A ja poproszę o profesjonalny Top do portalu o nazwie Glonet wymiary: wysokość: 120-150 szerokość: ok. 960 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Chodzi mi o coś takiego jak na obrazku Tylko żeby było napisane ELVIS noi żeby były takie rozmiary jakie tam są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 LOL, usuń i zrób własną czcionkę choćby na paincie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Albo na GM-mowym tam też się fajnie robi :D A zresztą po co ci, chcesz ukraść nowego super wyrąbistego avatara Pabla<numerki, Link się poszedł gdzieś xP> ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 szymek jak ja mam to zrobić nawet niewiem oczym jest ta strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 szymek jak ja mam to zrobić nawet niewiem oczym jest ta strona Chyba forum o game makerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 CHYBA!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Przecież napisałem że portal a forum o gmie jest podstroną ale też mógłbyś do niej zrobić topa o tej samej wielkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nie nazwał bym ciebie dobrym grafikiem. Raczej odwrotnie. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 CHYBA!?psychicznym histerykiem? Micanser to chciałeś powiedzieć? :) Nie chce go obrażać ale pisze zabójczo długie posty i jest naprawdę nie nerwowy... Jego prace nie podobają mi się w ogóle ... :bash: :censored: (to ostatnie to nie sarkazm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 CHYBA!? Nie, okłamują cię, to forum o martwych psach w jeziorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Acha i ten drugi dobrze by było żeby pasował kolorystycznie do: http://glonet.gl.funpic.org/gm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Hej, a wogóle zauważyłeś mój post?! Zrobisz mi te grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Mam prośbę mógł byś mi zrobić ludka coś ala te co mam w sygnie, nie musisz animować sam to zorbie, chodzi mi tylko o pomysł na kolejnego potworka do gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ekhm... prosze mi nie kraść mojego zajedwabistego Avatara! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 A co ty masz w ogóle na tym avatarze? Bo mi to wygląda na pognieciony od dołu kubek od Danonków ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 A co ty masz w ogóle na tym avatarze? Bo mi to wygląda na pognieciony od dołu kubek od Danonków ;f Nie ważne co przedstawia, liczy się, iż stworzył go genialny 10letni "telekinentyk". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi