-[PhariseuS]- Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jako /b/tardy, zainspirowani tematami o gmclanowych komiksach, zapraszany do ekspresji swoich artystycznych popędów tworząc wszelakie gmclanowe makra i motivationale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Można motivatory tworzyć na: http://bighugelabs.com/flickr/motivator.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 o ku*wa xD ######ste ;] * chodzi o pasek phariseusa. ale dziadkowy też niczego sobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Good! Więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Genialne, teraz to spadłem z krzesła. xD Dziadek, na pamiątkę zostawiłeś tego PMa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Można motivatory tworzyć na: http://bighugelabs.com/flickr/motivator.php te dziadziuś nawet Ci :) się udało to z moim PM-kiem Gratulacje he he dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Another one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 EDIT: cuś się link zwalił. fix'd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Zwaliste! xD Może też coś zmajstruję ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Komiksy fajne @Offtop TYmon....Tymon...Tymon...o co ci biega z tym marnym klonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Smutna prawda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Komiksy fajne @Offtop TYmon....Tymon...Tymon...o co ci biega z tym marnym klonem? Chyba to że Tymon sie poświęca i robi coś dla forum a ty wykorzystujesz grafikę z jego przykładu dorysowujesz jakiś tam nie ruszający się garnek, a Zee Bee dajesz inny odcień. Taki sam ruch i taki sam ruch to chyba coś znaczy. :o Edit: Wytłumaczenie : Twój klaps nie ma porównania do Zee Bee (jest marny(klon)):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A prawa autorskie do mojej twarzy to co tawariszu :P ? Marmi :& Osz Ty buraku jeden xD ^^ Marek.S: co to za offtop? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Teraz moja kolej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No co może miał szansę ! :P A uważajcie, bo może patrzy na was z zaświatów ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Przepiękne to wszystko, z tym BigSharkiem, czy przeróbką zdjęcia z ludziskami na zdjęcie mojej gry, no poprostu BOMBA! Czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A co się stało z Bigsharkiem? Bo ja taki niezorientowany :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Został spłukany w kiblu, znaczy się zbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 To wiem, ale za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a patrcie na to :P :sp_ike: :D :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 To wiem, ale za co? Za pisanie durnych postów, obrażanie innych userów, itp. itd. @marcin: Zostaw dizziego w spokoju xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Lipaaa :F Na funpicu to było...c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Można motivatory tworzyć na: http://bighugelabs.com/flickr/motivator.php moja odpowiedź: http://img88.imageshack.us/my.php?image=dziadziussq3.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 moja odpowiedź: http://img88.imageshack.us/my.php?image=dziadziussq3.gif Nie znajdziesz jej u dziadka, bo jak sądzę znajdziesz ją Z nim :). Prawie ci się udało ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 moja odpowiedź: http://img88.imageshack.us/my.php?image=dziadziussq3.gif U mnie jednak jest matka i siostra. Spaliłeś dowcip. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 >>dziadekkleofas /r/ moar incstraep pics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi