Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Zrobiłem ten temat dla tych co chcą przesłuchać mojego kolejnego utworku techno niestety niejest on jeszcze ukończony trwa z 1:43 :D ale jak chcecie to ocenić i mnie zmotywować do ukończenia jej to zapraszam do pobierania :P LINK: http://www.sgames.ovh.org/download/DJ_SnakeR_Noname.mp3 ROZMIAR: 1.6 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 A nie można było w starym temacie poprzednią muzą??? Zaraz przesłucham i przedstawię "kąstróktyfnom klytykem" :) A więc...masz naprawdę talent. O ile wcześniej nie byłem co do Ciebie zbytnio przekonany, to teraz...Bardzo podoba mi się to, że nie dajesz bezsensownego "umc, umc, umc". Potrafisz z tego typu dźwięków wybić dużo ciekawsze rytmy. Kończ to koniecznie! Pomimo to, że nie przepadam za techno, ten utwór nadaje się do posłuchania. PS. Czego używasz do robienia muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Do tworzenia muzyki używam najlepszego programu nadającego się tego :P Czyli Fruity Loops :) Dzięki za ocenę podoba mi się twoja opinia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 fruity loops ile 6.1 ? :) ja bity na takim robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Fruity Loops Studio version 6.0.8 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Na czym w tym programie w przybliżeniu polega proces tworzenia utworu? Chyba go sobie ściągnę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Natchnienie na tworzenie :P - Ustawienie sampla lub oscylatora - stworzenie riffa - poukladanie riffów na playliście hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No muzyczka jest naprawdę dobra tylko tak jak mówił adster mogłeś nie zakładać nowego tematu tylko dodać ją do starego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Sorki, jestem złym userem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Skoro tworzysz w Fruity Loops to nie powinieneś nazywać siebie DJ, bo DJ to Disc Jockey, a co jak co, w Fruity Loops nie miksujesz dwóch nagrań z winyli. Słyszałem kiedyś o określeniu CJ (Computer Jockey), może takie by było lepsze :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Skoro tworzysz w Fruity Loops to nie powinieneś nazywać siebie DJ, bo DJ to Disc Jockey, a co jak co, w Fruity Loops nie miksujesz dwóch nagrań z winyli. Słyszałem kiedyś o określeniu CJ (Computer Jockey), może takie by było lepsze :P ? Czepiasz się szczegółów :D CJ Snake to brzmi obco hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 A mi te CJ kojarzy się z gta san andreas :P (Carl Jonson) A co do muzyczki to ją ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Kawałek fajny lecz trochę za krótki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Kawałek fajny lecz trochę za krótki :) Jak go ukończe to będzie dłuższy możesz być tego pewien :D Można powiedzieć że narazie to jest wersja demo hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Na czym w tym programie w przybliżeniu polega proces tworzenia utworu? Chyba go sobie ściągnę :) polega na tym że można wkładać z zewnątrz sample i grać na klawiaturze jak na klawiszach, można korzystać też z wewnętrznych dźwięków, kolejno tworzy się elementy które potem składa się w jedną całośc, ten program jest do tworzenia każdego rodzaju muzyki, midi też idzie robić mp3 wave to normalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi