Sylwester Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Tytuł: mpc ver.1.1 demo Gatunek:program do robienia sampli Opis:za pomocą keypadów "/,*,-,7,8,9,4,5,6,1,2,3-możemy generować wybrane dzwięki.(trzeba mieć włączony NumLock) Jak narazie nie ma listy dzwięków i jest tylko 12 padów ale to narazie demo. Ogółem mówiąc ściągnijcie i powiedzcie co można poprawić,czy się podoba itp. Pamiętajcie że jest to mój 1-szy program napisany w GM. Download: https://gmclan.org/up1508_4_MPC_DUDA_and_KCB_V1_1_DEMO.html Rozmiar pliku:5.81mb Programowanie:Duda Fabuła:Duda/KCBNOW Grafika:KCBNOW Muzyka:Duda/KCBNOW Screeny: http://img232.imageshack.us/img232/1115/2mpcbe6.jpg http://img54.imageshack.us/img54/8812/1mpcde0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Lol, demo skończonej gry xD Tzn zły dział. A gierka 5,5mb, co ty żeś tam wpakował? 25%... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Przesz to nie gierka a program... xP Trochę dziwne, gdybyś dodał dźwięki to by było fajne... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 dzwięki przecież są...jeden na każdy pad wiem że zły dział,jak by ktoś mógł przesunąć :thumbsup: moze ktos inny da komenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wole E-Jey'a :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jaki jest sens tworzenia programów w programie do robienia gier? Przecież sam tytuł mówi, że to jest GAME Maker a nie Program Maker ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Black Człowieku zrobiłem bo tak mi się podobało...sensu może nie ma ale co z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Black, akurat jest kilka dobrych programów napisanych w GM. No i kto mówi że GM jest tylko do gier, ja go używam do wykonywania obliczeń i ich graficznego przedstawiania. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Stracznie to lipne. Mało dźwięków, pełno bezfunkcyjnych przycisków a jak naciska się myszką na te z przyciski z perkusją to nie ma animacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 To mój pierwszy program i na dodatek demo wiec nie spodziewaj się że bedzie na tym można robić profesjonalne sample z możliwoscią nagrywania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Taka mała propozycja może zrób taki ala keyboard takie pianinko elektryczne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Pomysł dobry ale narazie pracuję nad platformówką:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jaki sampler jak ja jestem producentem i robie bity oraz muzykę raperom a ty na to gadasz sampler czy bit maszyna niestety to jest wielkie nieporozumienie nie ma tam opcji pitch tempo reverse ani nawet echo Boże... :( ale ogólmie jak to sie rozwinie to fajne cos moze byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Program do robienia sampli ? To mi nie wygląda na oscylator itp. to może być raczej program do tworzenia drumloopów :) a efekty pracy w tym programie można zapisywać poprzez "Windowsowy Rejestrator Dźwięku" :) wystarczy ustawić z czego "Windowsowy Rejestrator Dźwięku" ma pobierać próbki dźwięku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Taka mała propozycja może zrób taki ala keyboard takie pianinko elektryczne xD Ja takie coś kiedyś chciałem zrobić, ale dźwięków mi brakowało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja takie coś kiedyś chciałem zrobić, ale dźwięków mi brakowało :P Jak ktoś chce to moge mu podrzucić jakies dźwięki bo mam dużo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Komentujecie za ostro.... Primo:TO jest Demo Dwa;p :Moj 1-szy program jaki zrobiłem. Dzwięki brałem z Frooty Loopa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi