Maximal Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Start tury: 17.03.2007 - 12:10 Temat: (pomysłodawcą jak zwykle jest nasz drogi pietrus :3) Gra dla 2 graczy (najlepiej z wykorzystaniem splitscreen), w której nie liczy się grafika, dźwięki itp. rzeczy tylko jak największa "rozpierducha", czyli w skrócie gra a'la wszystkim znane Liero ;) Czas: 24h Było! <_< Tymon A Ty czego tu? ;p W tym temacie największy nacisk jest położony na tryb dla 2 graczy :3 No dobra. xD Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Było! Tymon Dobry żart, było tylko o destrukcji, a nie wspomniano o niczym dla dwóch graczy. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ja naprzyklad nie znam "liero" :P ale mam juz pomysl natotalna rozpierduche :P www.liero.org.pl =) Maximal :P @down: nie zapomne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 marcinzzz, tylko nie zapomnij o drugim graczu, bo będzie źle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ja naprzyklad nie znam "liero Liero można nazwać Wormsami bez tur (oba robale walczą na raz). Wormsy na pewno znasz, nie? (W Liero ciąłem bez przerwy przez 2 lata (2003-'04) i jestem zadowolony z tematu) Ja już mam pomysł na grę. Będzie to klon Liero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Dlaczego wszystkie fajne tematy są w sobotę? ;/ Znowu nie zrobie, a jeśli chodzi o rozpierduche - to myśle że skleiłbym coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Moim zdaniem temat na grę mało oryginalny <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 dobra, następnym razem wymyślę coś bardziej oryginalnego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 nie robię, nie mam czasu i mi się nie chce :P @pietrus: następnego razu nie będzie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Już robie buahaahhahaha xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Start tury: 16.03.2007 - 12:10 Panowie, to zaczęłą się wczoraj czy dzisiaj? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Chciałbym zauważyć iz w pierwszym poscie tematu forum podaje nam że post został napisany dzisiaj, ale Darky napisał że temat podał 16 marca xD a dzis mamy 17... więc stwierdzam... WTF?! EDIT: Moglem ci nie mowic na gg Michmis xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ja juz cos wyskrobalem ale jutro zauploaduje bo mam neozdrade i wiecie jak to jest w sobote wieczorem :P @down:w mojej tez jest AI i sie nie chwale :P (teraz juz tak) a z ta neostrada to plik 1,5mb uploadowl mi sie 15 minut juz wyrobic nie moglem i wylaczylem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 bo mam neozdrade i wiecie jak to jest w sobote wieczorem Eee tam. Ja mam neostradę (ale dzieckiem neostrady nie jestem) i mam transfer 1,3 mb na sekundę. Miodzio, bo plik 1mb wgrywa się w pół minuty. Co do mojej gry - pobiję was wszystkich, nawet AI w niej jest. Będzie jutro ok. 9 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 nie bende robił żadnych MultiPlayerów. Wole poczekać do następnej tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 No nie! Albo jestem chory umysłowo, albo ktoś rzucił na mnie klątwe czy jakiś urok. Tak czy inaczej... WRZUCAM TO!!! Ani jednego głosu nie dostanę - na 99%. Ale lepsze to niż 100%. :) Wrzucam tą gre ponieważ chcę abyście krwawili przed kompami! :twisted: No cóż - link: http://www.gmclan.org/up1896_3_Chaos_na_Kubie.html A potem ogłoszę sondę: Co Ci się stało przy graniu w tą grę? A-Odpadła mi głowa... B-Serce C-Mózg D-jeszcze "coś" innego, o czym nawet nie wiedziałem że mam. Sterowanie dla gracza 1 - strzałki. Dla 2 - W,S,A,D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Moja gra na turę: JLiero Cechy: - 7 broni. Każdy robak ma przy sobie 3 bronie, które może wybrać w menu głównym - 3 plansze - można grać z drugim graczem lub z AI - efekty - wygodny gameplay DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Było to do przewidzenia, robiłeś przecież Świsłorsy :D Edit: Moja minigra White Arena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Zombjasta masakra pilą na baterje!!!! https://gmclan.org/up900_4_Zombjasta_masakr..._na_baterj.html :lol2: :D sciągajta i dawajta pierwsze miejsce (dżołk) :P Jaklub bedzie mial pierwsze a zreszta nie wiedomo :P @Jaklub: bardzo trudne sterowanie dales nie moglem sie polapac w ta gre szybko grac sie nie da :) :P trzeba sie zastanowic ktory klawisz przycisnac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 To w końcu do kiedy te gry można dawać??? :mellow: Pytam się, bo nie wiem, czy się za to zabrać. Proszę odpowiedzcie. I powinniście zamieszczać na początku tematu do kiedy jest aktualny, bo się dzieją takie rzeczy... Ale i tak jest spox.... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 omg Start tury: 17.03.2007 - 12:10 Czas: 24h :) ...do dzisiaj (12:10) Jak na razie gry prezentują się hmmm...ciekawie (co nie znaczy, że dobrze :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 oj, to już koniec tury. a gdzie Maximal? jak Dawidsu powiedział, tylko on może zrobić *ding*! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Panowie, jeszcze moment- ino tylko pomoc napisze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Wszyscy śpią, bo oglądali F1 na żywo :P Ja tyle snu nie potrzebuję i nie miałem problemów z oglądaniem o 4.00 rano :) . Mam problemy...z zasypianiem :P (Jak nie wie ktoś, o co chodzi, to polecam zajrzeć do tematu w Valhalli (przypiętego) ze śmiesznymi linkami :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Ło Boże, dałem automatyczne zamykanie tematu, ale coś nie zadziałało :/ Ok, dam jeszcze 10 min dla Michmisa (takie zadośćuczynienie =)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 www.96pdw.fla.pl/dziady.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 W ostatniej chwili :3 Zaraz pojawi się temat z sondą. A, zapomniałem. *ding!* =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi