Nikas Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Tytuł:Ałta (ten blad to celowo) Gatunek:Wyścigi Opis:Fabuły nie ma poprostu wolna jazda dla 2 graczy taka gra na rozluznienie. Donwnload:http://www.gmclan.org/up1486.html (Ałta) Rozmiar Pliku:972Kb Autorzy: OLOLOLOLOLOLO Programowanie:jakiś przykład Fabuła:Nie ma Grafika:Nikas Muzyka:Nie ma (prosze o link do muzyczek bo nie moge znalezc) Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1486/1.gif http://www.gmclan.org/uploader/1486/2.gif http://www.gmclan.org/uploader/1486/3.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jakież to interesujące. Bynajmniej takie dwuplayerowe wyścigi przy takiej oprawie bawiły w 1982 roku, ale teraz już nie. :) Generalnie rzecz biorąc - nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wow, to już twoja druga pełna gra dzisiaj. To wiele by wyjaśniało ;) A co do samych "Ałt" to moje zdanie jest podobne do tego z twojej drugiej dzisiejszej (kultowej zresztą) produkcji - nuda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 wiem robilbym lepsze ale..niechce mi sie pisac tego samego ;/ masz tu moje GG DŻECHT xD i napisz do mnie ja ci napisze o co chodzi ok?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 No gdzie to twoje GG? Aaaa że niby pijesz do tego DUŻEGO napisu? Taka aluzja do ślepoty? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Zmniejsz ZNACZNIE tą sygnaturę, bo zaraz poleci warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wystarczy? Faktycznie, był troszkę za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Bardzo fajna, ale: -Wyścigówki zachaczają się o ściany... -i obracają się tylko podczas jazdy. -Po wpadnięciu na przeszkodę powienien wracać na start tylko ten gracz co na przeszkodę wpadł, a nie restart całego room'a. -błąd po zakończeniu gry. Popraw to a gra będzie "the cool" ! Narazie daje 4+/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (prosze o link do muzyczek bo nie moge znalezc) Mam dziś dobry humor, to podam, ale następnym razem Opcja szukaj naturalnie. www.vgmusic.com a jak nie znajdziesz to jesteś boss :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 :P Fajne przy rozpoczęciu gry to już Była meta wystarczyło nacisnąć S a samochód w padnie do mety I "Wyścigówka nr2 Wygrała" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 wiem xD dzieki za dobre :P komenty gre poprawie bo postaram sie zrobic jeszcze rakiety i maszynowki zeby sobie "przeszkadzac" :P oj jednak nie zrobie bo nie umiem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Moja ocena to 2-/10 Argumenty: - brak singla; - błąd na końcu gry; - brzydka oprawa graficzna; - brak jakichkolwiek odgłosów czy muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Coś mi zajezdza przykładem Pietera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 za małe i samochód ma większe deph niż pasy tzn że samochód jest pod pasami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi