Konrad-GM Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zamieszczę tutaj moje domki do strategi. |---TUTAJ---| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Te domki mogą być tylko żeby było ich więcej i nie były takie szare.Pozwole sobie dodać moją ocenę: 7/10 przez to, że są szare :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Te domki dlatego są szare bo są z betonu, jak by ktoś chciał to bym mógł zrobić różne domki np. z cegieł lub z drewna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zamieszczę tutaj moje domki do strategi, jeśli ktoś jest zainteresowany to niech pisze na GG: 10207166 a zrobię więcej domków, jeśli ktoś chce coś innego to składać propozycje na GG: 10207166 . |---TUTAJ---| WoW B) , mi tam się podoba :thumbsup: - oceniam to 8/10- są lepsi od ciebie :unsure: , ale takich jak ty już jest ciężko znależć :D Możesz robić mi domki do Nano War, (Jeśli się zgodzisz oczywiście) a credits'y masz już zapewnione. Jeśli możesz to zrób mi w tym stylu co te, ale dwa razy więcej chatek, i w pięciu wersjach- drewniane, metalowe, betonowe(te co zrobiłeś), z cegły czerwonej i kamieni (takich jasno szarych, takich nierównomiernie porozkładanych). Z góry bym podziękował!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jak byś mógł to pokaż screenshot'y z gry ;) a domki zrobię za tydzień, mam dużo spraw na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Jak byś mógł to pokaż screenshot'y z gry ;) Cheh niema sęsu bo gra jeszcze grafiki niema;) (ty możesz to zmienić już teraz :thumbsup: za jedyne będziesz w creditsach... hehe :jezor: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Uoj, widze, że serio niezły w tym jesteś, ale jakby ktoś poszukiwał domków do strategii, to szybciej by zajrzał do reiner's tilesets a nie te se wsadzał :D Chociaż jeżeli to mają być bunkry przeciwlotnicze to ok... Hehe, żartuję, przecież można je sobie pokolorować xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 No nawet, nawet ale ja też tak umiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Takie domki to każdy chyba potrafi :] Tutorial na robienie takich domków: https://gmclan.org/up1717_1_Tutorial.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No nawet, nawet ale ja też tak umiem :). to pokaż :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Można ściągnąć sobie world creator v1.5 (darmowy) i robić w banalny sposób domki w widoku izometrycznym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jejciu ! Dzięki, że poleciłeś ! Już se ściągam, tego właśnie było mi trzeba ! (na grafików z mojej pracy raczej nie można liczyć, jeśli chodzi o osobiste produkcje... xP mam jedengo pod sobą, ale ten jakiś leniwy jest, chyba że chodzi o komercyjną produkcję xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 to pokaż A jaki chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Dwupiętowy, ścięty na froncie z gankiem i tarasem, wyjście na ogródek, trzyoknowy system rozkładu pomieszczeń, dach jednospadowy płaskospadowy, a i żeby klamki były srebrne, a drzwi i okna złote... I jeszcze kolorowy dym z komina xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Prosze bardzo. Tylko nie ma kolorowego dymu bo raczej takiego nie ma :P. domek sry za pomyłke teraz powinien byc ten domek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 tym domkom z pierwszego posta wystarczy ze zrobisz łądne czerwone dachówkowe daszki i będzie klimat z settlers 1 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Domki mi się nie podobają ale tak na prawdę porządna robota tak dalej!!!... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Już naprawiłem ten domek :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Można ściągnąć sobie world creator v1.5 (darmowy) i robić w banalny sposób domki w widoku izometrycznym :D :blink: Kurde- ściągnołem, zainstalowałem, i włonczyć się go nieda (czemu?) :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 :blink: Kurde- ściągnołem, zainstalowałem, i włonczyć się go nieda (czemu?) :boxed: Mi działa. Ale i tak nie wiem o co w nim chodzi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ktoś jeszcze ma jakeś zachcianki, bo mi się nudzi :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ktoś jeszcze ma jakeś zachcianki, bo mi się nudzi :). Jak ci się nudzi to może mi powiesz jak włonczyć ten $%^$%^ world creator v1.5 (plz //błaganie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ja go nie użuwam :]. Mi zresztą też nie chodzi, ale i tak pewnie jest do du**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 E no, gumex, heh, myslałem, że sobie nie poradzisz z tym domkiem xD No ale z dachem to pojechałeś - miał być jednospadowy płaskospadowy a nie poziomospadowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Potrzebuje War Factory, Barraki, i Jednostkę Centralną, jeśli możesz to zarzuć jednostki piechoty i pojazdy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Co do domku gumex'a może i taki być tylko właśnie jak na tym dachu by były ładne czerwone dachówki to domek był by spoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A tu wam daję domek nad którym pracowałem z pół godziny https://gmclan.org/up1717_5_Domek2.html A co sądzicie o tym domku?? https://gmclan.org/up1717_5_91d780f795.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dach jednospadowy płaskospadowy Ale jak tak bardzo chcesz to prosze domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ładny domek, pasuje do gier RPG :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dzieki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi