ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Na to może jeszcze za wcześnie, ale mimo to jestem ciekaw jak to będzie z płaceniem za grę. Czy coś w stylu Tibii (Premium Accounty) czy może coś w stylu "Wyślij SMS <blabla> aby móc grać przez <tyle a tyle>" Osobiście wolałbym wysyłać esy, ale ciekaw jestem jak to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja też jestem skłonny za esami ale tak żeby np za 1 esa dostać 10k kasy a sms by kosztował 6 zł powiedzmy :P no ale to jest tak że borek musiał by 70% oddawać do telekomunikacji i 10% na inne a 20% tego zostało by jemu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja też jestem skłonny za esami ale tak żeby np za 1 esa dostać 10k kasy a sms by kosztował 6 zł powiedzmy :P 6zl za 10k to ja moge wam tak sprzedawac, to bede za tydzien mial kilka tysiecy zl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja to wole 5 k i sms 4 zł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 to mzoemy zrobic tak, jak bedzie juz mozna trade z innymi graczami to ja chetnie za taka cene wam sprzedam. Chyba ze nie macie konta w banku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Sms'y są do kitu, bo około 70% kwoty zgarnia operator. Najlepsze są przelewy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Czy ja rozumiem że za gre w Almore będzie trzeba placić bez premium . Nie , tak chyba nie będzie ,co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja wole, żeby almora była darmową grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Gry nie ma, a wy już gadacie o płatnościach. Może będą, może nie, tylko Borek wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 jak już premium to przelewy są nie bardzo bo nie każdy będzie umiał/chciał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 jak już premium to przelewy są nie bardzo bo nie każdy będzie umiał/chciał :/ Zgadzam się, ja bym wolał wysyłać sms nawet za 15 zł (hehe) niż płacić przelewem, bo na to rodzice nie pozwolą, a o SMSach nie muszą wiedzieć :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Dokladnie :) Anyway mroczne czasy platosci nadejda wtedy nie bedzie juz jak za czasow starej, dobrej acz zabugowanej bety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 jak już premium to przelewy są nie bardzo bo nie każdy będzie umiał/chciał :/ No to poproś mamę, żeby Ci wysłała i już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Zgadzam się, ja bym wolał wysyłać sms nawet za 15 zł (hehe) niż płacić przelewem, bo na to rodzice nie pozwolą, a o SMSach nie muszą wiedzieć :twisted: . O przelewach też nie muszą wiedzieć. Idziesz na pocztę/do banku/do punktu gdzie przelewają tanio kasę i ślesz forsę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vemon Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jak na moje to powinny być jakieś bajery ale bez przesady np. 100 k za 10 zl tylko 5 k-5 zl ;p Ponieważ miał by jakieś Borek wynagrodzenie ;] Chociaż z tymi sms-ami to będzie problem bo wydaje mi sie że trzeba jakąś licencje płacić co rok ;/ I woał bym przelewy chociaż to minus dla borka ;/Bo on by się bawił z odbieraniem przelewów patrzenie w tytule "na postać xxxxx 100 k" i potemu musiał by dodać tę kase komuś czy tam premium i tak naokrągło. Bo dla takich gier trzeba poświęcić cały swój czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 vemon puzniej to juz samo bedzie dodawac kase, borek ustawi cos jakiegos bota ktory bedzie dawal kase ale za sms z przelewem wlasnie bylby problem ;/ chyba ze tez WLADCA ALMORKI BOREK co wykombinuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vemon Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Noooo ;] Władca RLZ ;] :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 A nie jest wladca? :) WLADCA WSZECHMAGACY BOREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 SPAM ROX! :spam: to nie temat do spamu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 znacie takie coś jak Wapacz? ;] Można to robić za darmo. 10% wysłanego sms i tak leci do nich, więc Borek nie musi nic płacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Buehehehe a ja myślałem że będzie za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 "Szpechacie" o płatnościach, a nawet dobrze nie wiadomo, czy z Almorą w końcu wypali (wypali do tego momentu, w którym gra będzie wydana "oficjalnie"). Prawdopodobny jest przecież też scenariusz, że sama gra na końcu będzie wyglądała ZUPEŁNIE inaczej niż teraz (a wy chcecie teoretyzować o płatnościach), a wtedy sam Borek uzna, czy jego praca jest gotowa i czy jest warta pewne pieniądze, czy nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 znacie takie coś jak Wapacz? ;] Można to robić za darmo. 10% wysłanego sms i tak leci do nich, więc Borek nie musi nic płacić Tak, znamy i mocno odradzamy srapacza. Już lepsze są cashbill i allpay. Przykładowo w takim allpay'u mam znacznie lepsze warunki co do kwot jak i więcej kanałów (form) płatności. 10% gdzie to wyczytałeś? Z każdego SMS'a dostajesz zaledwie 35-45% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Zgadza się Adster! W tej chwili jedynie co mogę zrobić to system donation/czy jakoś tak - czyli dotacje, wpłaca ten kto chce. Narazie nawet nie mam na to czasu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ano, ale dla mnie poroniony pomysł z kupowaniem hajsu w grze za hajs z reala - chociaż Borek by ładne miał z tego zarobki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja tam za duzo kasy na gre niewydawalem ale na almorke sie oplaca, ciekawe kiedy na allegro beda postacie na almorze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A nie było by lepiej aby płacić za itemki jakieś bajeranckie (Najlepsze w grze) lub nazwa itemku jakiego chce się kupić albo wymienić pieniądze za wirtualną kasę np. 5zł-50k 10zł-100k Pozdro :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Nie-najlepiej by było, jakby można było wymieniać wirtualną kasę na pieniądze xD :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiv Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 a nie lepiej by było zaczekać na oficjalne wyjście gry jak wyżej pisał adster? bo jak na razie to nie ma sensu... W tej chwili jedynie co mogę zrobić to system donation/czy jakoś tak - czyli dotacje, wpłaca ten kto chce. to również dobry pomysł ale też lepiej zaczekać aż będzie chociaż włączony oficjalny serwer Borka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 to również dobry pomysł ale też lepiej zaczekać aż będzie chociaż włączony oficjalny serwer Borka Tak, w końcu nikt nie chciałby, aby "dobroczyńcy" buntowali się z powodu niemożności gry w to, za co zapłacili. Niestety, ale klient płaci, klient wymaga... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi