Furious Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 a Ja osiągnąłem 1 000 000 expa wraz z 25 lv :] kaski też mam dużoooooooooooooo ...co nie ?? :] PS> Mam słabe itemy jak widać ..... Czy ktoś ma na sprzedarz jakieś lepsze od tych "najlepszych" w Alebrze ?? PS2>Dlaczego rękawice nie mają wymagań ?? TO BEZ SENS od początku można mieć najlepsze rękawice i wszyscy mają takie same !!!!! Do D??y jest!!! Pozatym musze jakieś lepsze pantsy znaleźć bo te są fatalne :( Nie może tak BYĆ Z TYMI REKAWICAMI !!!!!!! PS3> Edit i poprawiony equip i staty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 @up: Straszne. Ja mam 10 mln expa, 33 lvl i się nie chwalę. ;) Mój char: Lvl: 33 Gold: ponad 9 mln Strench: 70 Agility: 65 (chyba) Winsdom: 20 Magic PW: 1 Vitality: 11 Equipement: Bow: Fire bow Helmet: Golden helmet Arrows: Fire arrows Weapon: Magic Blade Armor: Chaotic armor (49 def) Shield: Tower shield Class I Gloves: Ice gloves Pants: Frozen pants Stone: - Ring: - Boots: Angel boots Ring2: - Oczywiście w depozycie mam dużo lepsze rzeczy, ale na razie nie spełniam na nie wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja zabardzo nie mam expa ale brat kaci w almore więc kupuje mi najlepsze eq czy daje cos ;] Ma sie farta w rodzienie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Nick: LightMatthew Strength: 5 (5 za stone of strength) Agility: 4 (4 za dwa pierścienie) Wisdom: ok 65 Magic Power: 15 Vitality: ok 45 Mam wszystkie zaklęcia i czekam na nowsze. nick: DarkMatthew Strength: 32 (+1) Agility: 25 (+1) Wisdom: 0 Magic Power: 0 Vitality: 0 Mam rzeczy, które kosztują ponad moją sakiewkę. ;] Proste: LightMatthew wyrzuca przy starcie jakieś przedmioty, a DarkMatthew (po wylogowaniu i zalogowaniu) je zbiera. Teraz wyglądam jak 18 lvlowiec. Mam jeszcze konta Matthew i Wizard, ale Matthew jest zbyt wszechstronny, a Wizard był stworzony po to by sprawdzić działanie MagicPower, które zwiększa szansę na zadanie większych obrażeń i odrobinę zwiększa max manę. @Oriental: Ja chyba znam twojego brata... Jego nick zaczyna się na B i kończy na PL? BTW. Zmień sygnaturkę, bo jest bez sensu. Właśnie, czemu Good, Chaotic i Evil nic nie daje? Pisze, że dodaje coś do współczynników ale zawsze mam zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 To nie tak bo sam o to borka pytałem . To jest tak że jak jesteś good i dasz do vitality to da ci więcej jakbyś był evil :0 a jak masz evil i dasz do siły to obrażenia od miecza wzrosna bardziej niż gdybyś miał good . Czyli jednak jest pewne rozgraniczenie na maga i woja . to tyle :) PS> kurcze źle wybrałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Moja postać (gram od dziś przed chwilką skończyłem) :) A jak myślisz?? PS :) już w depozycie czyka kupa super rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerycha Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No więc czas na mnie postać skromna 31lv 30mln gold :D oto screen: JerychaPL może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Aj tam... wy się nie znacie ;D Ja mam 70 lvl (wtf?) Itemy jako tako i jakos 105kk golda mi wystarcza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Frozen Axe ale nie wydropisz wiec temple Wind Armor Ancient Helmet Ring of War x 2 (chyba taki od ranmy) Frozen Bow ?? Hell Pants Dragon Boots Demon Gloves?? nazw już nie pamiętam Soul Shield albo Ancient Shield class I zaraz dam ci screeny EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 U mnie wszystko jest możliwe ;D Ale dzięki za SS - przyda sie do poradnika... PS. Moge zrobić poradnik o wszystkich broniach, zbrojach itp? E: Te itemki można wgl gdzieś dropnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 I tak nie wypiszesz wszystkich, bo niektóre nie występują w grze, chociaż są dodane do zasobów. A kilka chyba nigdy do niej nie trafiło, bo mam wersje PSD tych grafik. Tak jak 2-3 przeciwników nie ma w grze (Bloody Eye, Bat i chyba Orc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No to prawie wszystkich... Jak masz Microsotf 2003 albo 2007 to ci mogę wysłać. Napisane jest : | Nazwa | Obrażenia/Obrona | Ogień,Lód,Zatrucie | Wymagania | Cena Kupno/sprzedaż | I po kolei wypisane bronie 1-ręczne i 2-ręczne z pierwszego i zbroje + moje dwie bronie i dwie zbroje... dzisiaj mam zamiar dodać do tabeli bronie z drugiego sklepu i praktycznie wszystkie łuki (1 sklep, 2 sklep, Gnychor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja mam wszystkie statsy w jednym pliku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 No ale ty masz, a inni nie... Mogą sobie sprawdzić czy na swoim poziomie mogą mieć tą broń, albo "polować" na nią. Wtedy gra może być bardziej "ciekawa" i emocjonująca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Kiedyś to robiłem dla Mimka, podam stronę o ile pamiętam. Większość graczy to starzy wyjadacze, którzy znają każdą broń i sposoby szybkiego lvlowania. Jak coś, to mogę ci pomóc w tym poradniku, chociaż i tak nie ma czynnego serwera. Moje doświadczenie jest do twojej dyspozycji :) EDIT: strona niestety wygasła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Szczerze mówiąc, moge praktycznie w każdej chwili postawić serwer, iść do jakiegoś sklepu i spisać nazwy... Możesz się przydać :) Napisz mi na gg 12633325, bo muszę się dokładniej coś spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 no, nie sądziłem że to takie fajne... przerwałem sobie aby przejżeć forum... jestem modem więc trzeba ;/ chyba to już 11 lvl. dajcie i jakies ip co wy gracie bo ja gram na 127.0.0.1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 najwyższy lvl - 56 i dalej nic :) CTRL: 127.0.0.1 - to jest ip własnego kompa -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 o.o* niech ci będzie... zawsze się zastanawiałem co znaczy 'local server 127.0.0.1' :D dajcie mi ip. to z hamaka od pivota nie działa ;/ 18 lvl. podbiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Mam chary 70 mag i 66 wojownik. Wystarczy na localhoscie wpisać /exp i macie doświadczenie x6 :D Oczywiście full set na obydwu ^^ Postawcie server, żeby z miesiąc pochodził!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Chciałem pograć z kolegą a nie moge! podawajcie szybko ip fajnego serwera!! gorączki dostaje.. nie moge grać... nie moge... grrr.... :wacko: 21 lvl, ciągle młuce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie ma serwerów, a jak są to host nieogarnia i serwer ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 nie ważne, jakieś działające ip :P gadam na x-fire, podoba sie p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie wiem jakiej gry dotyczy ten temat, to też zamieszczam screena mojej postaci z WoWa :P Undead rogue, na razie 71 :P Jakiś błąd w imageshacku, nie mogę przesłać obrazka... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 GMCLAN Forum > Twórczość Grup Indywidualnych > Gear-Studio.com > Wasze postacie Wydaje mi się, że Almory :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 2Up: patrz na początek tematu , masz screeny. TO JEST ALMORA Topic: Level 60 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Oto mój mag 72 lvl :D Mam evill sworda classy III, poleciał z hollow'a Screeny : http://img11.imageshack.us/i/screenshot6zv.png/ http://img294.imageshack.us/i/screenshot5kk.png/ EDIT : Już 77 lvl :o i nowe eq http://img404.imageshack.us/i/screenshot8kt.png/ http://img18.imageshack.us/i/screenshot7c.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi