Mag_Ognia Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nie mogę włączyć Almory z powodu dźwięku. Przy każdej grze gdzie jest wywoływany dźwięk gra mi sie zawiesza. Gdy włączam Almorkę pojawia mi sie ekran z loadingiem(drugi) ładuje się do końca i puch zawiaska i ctrl+alt+del. Czy Borku mógłbyś mi zrobić wersję bez dźwięku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat93 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam ,nie moge się z serwerem połaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam ,nie moge się z serwerem połaczyć. T_T. Może dlatego, że on jeszcze nie stoi? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wyprzedzam odpowiedź na kolejne pytanie: Będzie postawiony, jak Borek wyda wersję 0.60 czyli w czasie nieokreślonym ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat93 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ale wy przecież jakoś gracie,a ja nie moge :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Nie, nie gramy... aktualnie czekamy już 3/4 miesiąc na wersje 0.60.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ale wy przecież jakoś gracie,a ja nie moge :( A jak się dowiedziałeś, że gramy ? Ktoś Ci pewnie ściem nawciskał ! o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Po dziesięciominutowym wchodzeniu do gry(logowaniu się, gra już włączona) wyskoczył mi zaraz po tym błąd: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Other Event: User Defined 0 for object Hero: Error in expression:_speed+_speed2+global.moving_speed position 8: Unknown variable _speed2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 #up Literowka Borka, napisalo mu sie +_ speed zamiast +speed :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keth Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ERROR in action number 1 of Other Event: User Defined 0 for object Hero: Error in expression:_speed+_speed2+global.moving_speed position 8: Unknown variable _speed2 I na dodatek co 5-10 minut kolega dostaje kick: Connection Failed! [ Press ENTER to countinue ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 A ja nie dostaje doświadczenia za ubitego stworka :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinnacle Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam! Jeśli błędy przezemnie opiasne już zostały tutaj przedyskutowane to przepraszam za kopie, ale nie mam czasu looknąć na cały dział. 1. Przyczyny tego nie znam, acz stało się to w walce przeciwko bushowi, a ściślej wchodząc w alejkę na prawo od miasta. Nagle dostałem 22789 expirienca i przy każdym wrzucie expa z każdego moba (np. 3exp z buga) wzrastał mi lvl, tak do 11lvl aż nie padłem. Dostawałem atrybuty i one wpływały na efektywność walki, acz te atrybuty nie dawały możliwości załóżenia itemów odpowiadających tym atrybutom. 2. Przy wysyłaniu priva pisze mi że ktoś nie jest online, mimo że stoi obok mnie. 3. pierwszy prv nie wychodzi a pisząc następny on mi wysyła jeden poprzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 A mi to gra sie wogóle załadować nie chce :jezor: Zatrzymuje sie jakoś na 75% i dalej ani rusz <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ___________________________________________ ERROR in action number 2 of Step Event for object Client: Error in code at line 115: if global.player[global._id] = global._id{do_nothing = 1} at position 17: Unknown variable player or array index out of bounds Jedyny błąd "okienkowy", który się przytrafił w trakcie gry. Poza tym: a)Raz zadałem taki hit clubem Bugowi, będąc na 1-szym levelu, że odebrało mu 170 hp. xD Nie wiem, co to za ficzer, ale chyba tak nie powinno być. ;D B)Złoto wypadło za zabitego przeze mnie stwora, a nie mogłem zdobyczy wziąć. PS. c)Kto kupi Skull Wanda? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Właśnie mam pytanie czy to bug czy tak ma być. Kiedy chodze se w lesie i bije różne potworki dostaje expa za nic w zależności od miejsca i potworków. Np. kiedy jestem w lesie dostaje od 1 do 20 expa. A np. w tym lesie gdzie są Bush'e dostaje chyba od 20 do 30. I drugi bug z tym zabieraniem loota. Biłem wilka. Kiedy padł najeżdżam myszką na kase bo wyleciała a tam pisze że "Jest to innego playera" :mellow: Kiedy biore (No bo co moje to biore :P) w okienku Log pisze że utraciłem 1 punkt reputacji i pojawia się nad moją głową nastepna czerwona gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ech ja mam nad sobą aż 5 czerwonych gwiazdek i chyba utraciłem ze 100 ptk reputy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Powiedzcie mi, czy tylko złoto wypada na czerwono? czy przedmioty inne też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mi 2x wypadl item i nie byly czerwone ale zloto tez sie czasem zdarza normalnie wiec nie wiem, wg mnie tylko zloto z tego co gralem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mi zawsze z tą resztą mam np jak z chyba ertah worm wypadało mi red cape to tez jak to zabrałem straciłem reputacje. Popraw to. Z doświadczeniem też. kiedy serwer on? Straszne chce pograć grałem tylko raz a tak gra jest wyaps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ahh Borku, skoro poprawiasz "reputacje", to dobrym krokiem byloby wyzerowanie kazdemu graczowi tejze "reputacji" :) ale to taki szczegol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 A ja mam taki problem że kursor "Almorski" :) jest przesuniety względem kursora własciwego. I nie moge zjechac nizej niz owe czerwone linie: TU SCREEN Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Spróbuj przełączyć na okienko KLAWISZ F4 i wtedy zobacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Rozwiązałem problem - siedział w rozdzielczosci. Zmieniłem na wyższą i jest ok. Borek - super giera! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bug pt. "Anaconda żyje po śmierci" :D Sieknął go Infinite Spider (piękny dar od Bogów) i oczywiście zginął...choć może nie do końca. :} Zwykłe nieprzesłanie wszystkich danych do klienta. EDIT:Sorry, nie tego screena dałem. ;/ Zaraz poprawię. EDIT2:Już. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Jak by co to ja jestem Sarevok :P Dobre nie Adster. Ps potem mnie jeszcze gonił ten gigant:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Zauważyłem dziwną niezgodność z tym, ile wyświetla się że zadaje ci obrażeń potwór a tym ile w rzeczywistości trafisz. N.p wyświetliło mi się ze Larva uderzyła mnie za 4 hp, a w rzeczywistości straciłem 58 :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Gdy próbowałem się połączć z serwerem wyskoczył mi błąd: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object Hero_Remote: Error in code at line 11: if global.region = "The Battle Arena" at position 12: Unknown variable region Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Zauważyłem dziwną niezgodność z tym, ile wyświetla się że zadaje ci obrażeń potwór a tym ile w rzeczywistości trafisz. N.p wyświetliło mi się ze Larva uderzyła mnie za 4 hp, a w rzeczywistości straciłem 58 boxed.gif Hm...też tak miałem nieraz. ;] Przy okazji-pvp jest straszni kiepsko zbilansowane. Walczyłem z Cekolem na arenie. Mamy mniej-więcej ten sam level (13 okolo), pancerz chyba ten sam (kombinacja grupy battle i plate). Strzelaliśmy do siebie z War Bow i nic nie mogliśmy sobie zrobić. ;( Ciągle "Defense" i "Missed". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Przy łączeniu z serwerem wyskoczył mi taki błąd: ERROR in action number 1 of Step Event for object Hero_Remote: Error in code at line 11: if global.region = "The Battle Arena" at position 12: Unknown variable region Edit: Błąd sie powtarza i nie mogę wejść na serwer. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Borek poinformowal mnie iz trzeba z 20 razy kliknac "Ignore". Zaproponowal rowniez abym przycisnal przycisk "I" ktory bardzo szybko z ignoruje ten nie szczesny blad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi