Borek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Tak, mamy dzieciątko :) hehe. OK do ściągnięcia jest 25MB, pamiętajcie że jest to wersja BETA - mogą występować błędy! Screenów nie podaje, bo mamy już temat ze zdjęciami i filmami :D Cóż... ja jeszcze posiedzę dzisiaj, także jestem aktywny na serwerze - serwer wolny. Do zobaczenia w Almorze :thumbsup: Almora Online v0.51 Pamiętajcie aby wypakowac grę z zipa! Dodałem mirror do ściągania klienta: https://gmclan.org/Almora-Online.zip Pozdrawiam, Ranmus UWAGA: pobierz http://almora.gmclan.org/alm.exe - Jest to nowsza wersja klienta z mozliwoscia wpisywania ip serwera Status serwerow pod tym adresem: http://almora.gmclan.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper25 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wlasnie ściągam i 1 powiem dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeman Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Tak, mamy dzieciątko :) hehe. OK do ściągnięcia jest 25MB, pamiętajcie że jest to wersja BETA - mogą występować błędy! Screenów nie podaje, bo mamy już temat ze zdjęciami i filmami :D Cóż... ja jeszcze posiedzę dzisiaj, także jestem aktywny na serwerze - serwer wolny. Do zobaczenia w Almorze :thumbsup: Almora Online v0.51 Pamiętajcie aby wypakowac grę z zipa! Nareszcie! Jak napisałem już wcześniej - jestem pełen podziwu dla twoich umiejętności i zaangażowania w projekt - który - wg mnie jest najlepszą grą zrobioną w GM do tej pory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Radze ściągać DAP'em bo u mnie max speed chodzi =] Jeszce raz GZ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 tak samo jak tylko zrobie acc i wejde na grę to nie będę jej oszczędzał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja już też zasysam. Wczoraj czekałem z Pablem i ja wymiękłem o 4.00, a wyszło na to, że to on przegapił start. Szkoda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeman Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Jeszcze AŻ 5 minut. Sen o nastolatkach umierających z powodu Almory zaczął się spełniać jeszcze przed premierą :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wow yeah :D:D ściągam już :D narazie 3% xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja już mam :) Spadam grać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 jeszcze 30 sekund i sobie zagram. Z trailera widziałem że będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Teraz tylko czekać kiedy na allegro będą sprzedawać konta do Almory. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 U mnie już 41% ahh, nie mogę się doczekać ! Oby , tzn. napewno będzie świetną grą :D !! @ UP - Hahahaha, no xD i itemy itp. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 połączyłem się i pusty świat a za chwile kick i teraz już nie moge wbić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 To dopiero beta testy ziomek ;) Nie przejmuj się :D PS : Może i mam słabe łącze ale już 72% :P 3 minuty i gram :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 no a ja już mam pierwszego poważnego buga w almorze =/ http://img95.imageshack.us/img95/3529/bugzq5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Gra jest super! Wczytywała mi się chyba z 5 minut. Po podłączeniu do gry wywaliło mi błąd z dzieleniem przez zero (coś z zmienną hp). Zdarzyło mi się to kilka razy. Czasami tylko trochę laguje, ale klimat gry jest fajny :) [edit] [up] Miałem ten sam błąd. ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: hp_draw = 48/hp_max*hp at position 17: Division by 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wkońcu możemy zagrać w Almore szkoda ,żę to tylko wersja testowa ale ... 91% left :) ~Pozdrafiam fszystkich Puhaczuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wheeee! 7% Super! Niedługo zagram w Almorę! Ale czad... Ten temat był chyba po to stworzony, aby nie robić spamowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Kur... to ja juz sobie pogralem ... odpalam gre i wywala ten blad : ERROR in action number 1 of Create Event for object sys_menu_Load: Error defining an external function. BOREK POMÓŻ!! :( EDIT : ROZPAKOWAŁEM GRE NA NOWO I DZIAŁA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solsk Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wlasnie z Toba gadlem kiedy dostalem blad, game_errors.txt i : ERROR in action number 3 of Draw Event for object NPC_Drawer: Error in code at line 9: hp_draw = 48/hp_max*hp at position 17: Division by 0. EDIT: Widze ze server OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Kur... to ja juz sobie pogralem ... odpalam gre i wywala ten blad : ERROR in action number 1 of Create Event for object sys_menu_Load: Error defining an external function. BOREK POMÓŻ!! sad.gif Pamiętajcie aby wypakowac grę z zipa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Nom też sądze że już udało się serverowi paść :] A nawet nie zdążyłem zagrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 oho... borek przez ciebie zaspalem xD no ale za jakies 10 min pogram z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 OMG, chyba TP pada serwer, transfer 2kb, przy necie 1,5Mbs. Chyba całe GMC ściąga naraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ja tam mam 25kb/s oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinji Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Eh grafika i dzwięk poprosyu super... same menu zatrzymało mnie na dłuzszą chwile =p Niestety co chwile mnie wywala ^^ Mi tam sciagalo ~30-40mb, sciaglem juz dawno tylko zeby na moim kompie to odpalic musze sobei troszke poczekac... ja chce mojego kompa (jest na naprawie gwaranyjnej ;/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 znów connection failed czy jakoś tak... czy ty borek restartujesz serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja mam nieraz 20kb a nieraaz nawet 0,2kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 no a ja już mam pierwszego poważnego buga w almorze =/ http://img95.imageshack.us/img95/3529/bugzq5.jpg Dokładnie to samo, już nie mogę wejść. Przy przechodzeniu do nowych lokacji gra się wiesza ;). No i jeszcze mobki są zbyt silne na samym początku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solsk Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Kolejny blad : This client is old, Please download ... cos tam cos tam :D , Takie cos dostalem wywalilo mnie ale znowu sie lognalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi