mike_p Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Wtedy wyrzuci całą historię a nie tylko historię z googlami. Za to możesz wejść w historię, dać w "szukaj" google i powywalać je ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Och. Dzienx wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Mam problem z Windows Movie Makerem, ładuje do niego video(avi) czekam a trayu co ileś sekund pojawia sie ikonka dvix i znika itd. czekam i nic. Kiedyś jak ładowałem ten sam filmik to to robiło szybko a tak to nawet paska postepu nie ruszy :confused: Gdzie jest problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Mam problem z Windows Movie Makerem, ładuje do niego video(avi) czekam a trayu co ileś sekund pojawia sie ikonka dvix i znika itd. czekam i nic. Kiedyś jak ładowałem ten sam filmik to to robiło szybko a tak to nawet paska postepu nie ruszy :confused: Gdzie jest problem ? jesteś słonikiem i pewnie coś złego pchasz do makera,jak dla mnie plik może za dużo ważyć(avi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Mam problem z WinRar'em. Prosi mnie o wolumin, skąd te woluminy brać? W necie ich nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Mam problem z WinRar'em. Prosi mnie o wolumin, skąd te woluminy brać? W necie ich nie ma :( może masz coś w częściach i prosi o kolejny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Hmmmm... ściągałem sobie Dino Crisis z EmuInfo i tamto jest właśnie w częściach... ale ja ściągałem od razu drugą a nie pierwszą , to w tym jest problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 musisz skompletować wszystkie części(woluminy) i potem prawym na 1 wolumin i wypakuj,czasem musisz hasło podać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Hmmmm... rozumiem, dzienxi :jezor: Myślałem że woluminy to jakieś wtyczki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 To NIE JEST odświeżanie tematu - temat jest przyklejony, to chyba można się w nim wypowiadać, hę? Mam problem z programem EditStudio 6 - program wiesza się przy byle okazji (najczęściej przy ładowaniu plików, wczytywaniu pliku projektu, w skrajnych sytuacjach nawet przy oglądaniu projektu). Używał tego ktoś i wie, co z tym fantem zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 może komp za wolny? choć nie wiem własciwie co to za program ; ) ale na pierwszy rzut oko to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 może komp za wolny? Buhahahaha. Mam mocnego kompa, ale program nawet przy starym złomie nie powinien zaciąć się przy manipulowaniu plikami, które mają w większości mniej, niż megabajt... Dzięki za PRÓBĘ pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 MÓWIŁEM że wiem co to za problem I NA PIERWSZY RZUT OKA to pewnie to. więc proszę bardzo ; ) może znajdź inna wersję tego, starszą troche albo nowszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 a reinstalowałeś program? Bo czasem coś się może 'zapchać' w plikach programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Siema! mam taki otóż błąd: Miałem reinstall systemu,więc zainstalowałem znowu Loki(mam oryginał) wyskakuje mi taki błąd: http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=29092 powód? nie mogę zagrać w grę ponieważ w opcjach nie chce ustawić się rozdzielczość i gra się nie uruchamia ;/ Reinstalowałem już grę i nic. Wie ktoś jak mi pomóc? Pozdrawiam,Nikas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Siema! mam taki otóż błąd: Miałem reinstall systemu,więc zainstalowałem znowu Loki(mam oryginał) wyskakuje mi taki błąd: http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=29092 powód? nie mogę zagrać w grę ponieważ w opcjach nie chce ustawić się rozdzielczość i gra się nie uruchamia ;/ Reinstalowałem już grę i nic. Wie ktoś jak mi pomóc? Pozdrawiam,Nikas. Tak, instalacja Visual C++ 2005 Redistributable... chyba :P Miałem taki problem w Soldier of Fortune: Payback. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zainstaluj ponownie i nie pomijaj instalacji żadnych bibliotek dodatkowych, directx'ów itp. Zaktualizuj wszystko typu vcredist, directx itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 dziadek: robiłem już tak 2 razy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Po formacie możesz mieć też nie aktualne sterowniki. Ściągnij najnowsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 USUŃCIE TEGO POSTA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sory za double posta,ale tamtego tego niżej możecie usunąć. Mam taki problem,miałem reinstal systemu,chce sobie obejrzeć film a tu takie coś : http://www.wgraj.net/img.php?mode=full&file=29118 tutaj jak zrobiłem screena to w ogóle nic nie widać,a normalnie to są takie właśnie ciemne kolory :/ Wie ktoś jak to naprawić? Jaki sterownik może ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 a sprawdzałeś na innym odtwarzaczu? Media player classic, QuickTime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 o dzięki! to wina programu ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodar Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam bardzo serdecznie mam pytanie co do emulatora No$gba zassalem sobie gre Pokemon Diamond wlaczylem ja w emulu iDeas lecz niestety emuluje mi on tylko z predkoscia 20 fps... gra normalnie dziala ale wolno wiec wyczytalem na forum ze najlepszy emulator do No$gba wiec go pobralem lecz niestety gra na nim nie dziala. pozatym ten emulator sie wlancza innaczej kiedy klikam ikone emula wyskakuje mi okienko do wybrania gry wybieram gre a potem wlancza sie emul i w gornym ekranie pisze "The data could not be read" potem 2 linijki nizej "please turn off the power ,then remove and reinstaler DS game card" no i nie wiem o co chodzi czy ten emul trzeba jakos skonfigurowac jak np. z emulatorem do ps1 jak ktos wie prosil bym o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Miałem to samo z tą grą. Jeden emulator ją odczyta, drugi nie. Wkońcu się poddałem i wykasowałem (gupie fpsy!). Chyba tylko lepszy komp pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Może weź VisualBoy Advance? Jakby się ścinało, to możesz ustawić tam pomijanie klatek. Ale raczej powinno działać mimo wszystko, mi gry na GBA chodziły na nim płynnie na komputerze 400MHz ze 192MB RAM, więc nie powinno być problemu, no i każda chodziła, bez wyjątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ...on mówi o emulatorach DS'a, cioły. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 co do gry nie działającej u patrysława 1. wyrzuć komputer ;] 2. powieś się ;d 3. jeśli masz 1 core daj sobie w taskmgr, menadżerze zadań priorytet wysoki, a jak masz 2 i więcej to czas rzeczywisty 4. w ekranie w zaawansowanych i zaawansowanych masz przyspieszenia sprzętowe, wyłącz lub włącz je na czas gry. aha, microsoft zrobiło śmieszny błąd i po lewej wyłączasz przyspieszenia, a po prawej włączasz fervi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 co do gry nie działającej u patrysława 1. wyrzuć komputer ;] 2. powieś się ;d 3. jeśli masz 1 core daj sobie w taskmgr, menadżerze zadań priorytet wysoki, a jak masz 2 i więcej to czas rzeczywisty 4. w ekranie w zaawansowanych i zaawansowanych masz przyspieszenia sprzętowe, wyłącz lub włącz je na czas gry. aha, microsoft zrobiło śmieszny błąd i po lewej wyłączasz przyspieszenia, a po prawej włączasz fervi ;] Sory za offtop ale muszę napisać. A żeś teraz palnął :< Pat już dawno nas opuścił, post jest z 2004 roku. OH MAJ GAD! Paczta ludzie na datę postów. ;[ \=; EPIC FAIL ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi