PsichiX Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 A ja mam problem ten sam co Pablo, mianowicie mam na dysku pliki sciagane firefoxem (sa bez rozszerzenia) i nijak nie moge ich usunac, probowalem roznymi programami ale lipa, jesli znacie jakis sposob (poza formatem dysku - 100GB; nie mam zastepczego ;/) lub jesli komus sie udalo takowe wykasowac to chetnie poslucham rady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 PsichiXowi już pomogłem poprzez gg, ale dodam rozwiązanie i tutaj: http://ccollomb.free.fr/unlocker/ @Webzir: Rozkręcić i wyczyścić / skalibrować laser, a jak nie pomoże to albo jego wymiana albo sprzęt na śmietnik. Poza tym zawsze możesz kupić oryginalną płytkę i ją skopiować, a potem słuchać muzyki z tejże kopii, do której zrobienia masz prawo. Przynajmniej uchronisz oryginalny nośnik przed porysowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Podczas pobierania plików z Mozilli oraz IE przy iluś tam procentach pobieranie staje i nie idzie dalej, i tak z każdym plikiem. Dopiero dzisiaj takie coś się zrobiło... Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Skorzystaj z jakiegoś menedżera ściągania i powiedz czy jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Skorzystaj z jakiegoś menedżera ściągania i powiedz czy jest tak samo. Jakbym taki miał, to bym skorzystał, a nie pobiorę bo @up@up EDIT: To samo dzieje się z filmikami z YT i nie tylko.. EDIT2: Już działa, odłączyłem kabel od modemu, wsadziłem i włala ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Podczas gry w pewną grę (niestety nie mogę zdradzić nazwy ;( nie pytajcie dlaczego) dolna część ekranu nie jest chyba odświeżana (chodzi o to, że zostaje w niej niewłaściwy obraz). Mam tak jak gram na sprzętowym D3D, a jak przełączam na programowy D3D to fpsów jest o 50% mniej (oczywistość), ale już nie ma tego buga. Mam GeForce'a 8600 i DirectX9.0c 2008 Listopad. Co może być przyczyną i jak to zmienić? E: Doczytałem, że nie jest renderowana dolna część okna gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 @UP Może to tego Wina Witajcie! Mam problem z Win2k3, mam zainstalowane sterowniki od grafiki i monitora, ale i tak mam niezły oczopląs Rozdzielczość to 1280x1024, 100Hz, 32Bity Pomóżcie ;d Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mam plik rmbv, który po otworzeniu w ALLPlayerze w ogóle się nie uruchamia, gdy go nagrałem na płytę i wrzuciłem na DVD pisało - niewłaściwy dysk ( czy jakoś tak ). Co jest źle? :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie masz kodeków. Pobierz sobie Real Alternative. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A co będzie z DVD? Bo na odpaleniu na kompie mi nie zależy, tylko na DVD. (na kompie już działa, dzięki) EDIT: Ja już sam nie wiem czy to wina filmu czy płyty bo chyba nawet jak plik byłby zły to coś powinno się wyswietlić a nie "Dysk nieznany", ale na tej samej płycie inne pliki na tym samym DVD działały (jest to płyta wielokrotnego zapisu, która, z tego co widzę, zaczęła się chrzańić jak skasowałem z niej niektóre pliki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ale chyba nie ma dvd co by rmvb odtwarzało, no z tych 'normalnych', ale nie mam pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No ale chyba nawet jeżeli, to powinno się pokazać wszystko co jest na płycie, a nie po napisie ładuje jest od razu dysk nieznany :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Odtwarzacz DVD to nie komputer, więc Ci nie poda listy plików, których nie zna :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ściągnij sobie jakiś konwerter (np. darmowy a dobry Super ©) i przekonwerteruj na jakiś typ pliku, który Twój DVD odtworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Problem rozwiązany, przekonwertowałem rmvb do avi i wszystko gra cacy. Dzięki wszystkim za pomoc. (udało mi się już wczoraj ale nie miałem już czasu, żeby napisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Sorry za doublepost ale mam kolejny problem: Korzystam z E.M. Total Video Player i gdy włączam film (format .flv) i załaduję napisy to ich w ogóle nie widać (widać tylko pierwszy napis). Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 skoprzystaj z najnowszego media player classic moze;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Spójrz na datę ^^ Dzięki za pomoc ale już sam sobie pomogłem poradziłem, przekonwertowałem do .avi i wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 tak sobie wszedłem to napisałem, o^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja mam problem z kartą graficzną Gainward GeForce 9600 GT . Odkąd mam tą kartę, psują mi się surface'y w GMie, a w innych grach nic. Np. teraz testując TLOA nie mam blura napisanego na surface'ie, może widać lekką smugę tam gdzie przejadę kursorem/poleci piłka. Na WinXP przez jakiś czas od uruchomienia kompa było dobrze, później się psuło. Teraz na Win7 zawsze się psują. Sterowniki mam najnowsze, nie podkręcałem karty. EDIT: Możliwe, że to od ilości surface'ów? Bo na 1 surface'ie (czasami 2) działa. EDIT2: Teraz w ogóle nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Cześć, mam problem. Nie wiem kim są halpowicze, a nikt mi powiedzieć nie chce. Może to trochę nie w temacie, ale byłoby miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Cześć, mam problem. Nie wiem kim są halpowicze, a nikt mi powiedzieć nie chce. Może to trochę nie w temacie, ale byłoby miło. Gdybym Ci powiedział, to byłbym zmuszony Cię zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Gdybym Ci powiedział, to byłbym zmuszony Cię zabić. A ja się spytam - co to pytanie ma do: W związku z coraz liczniejszymi pytaniami z problemami ze sprzętem komputerowym/programami itp w valhalli, od dziś ustanawiam ten temat jako jedyne takie miejsce do zadawania takich pytań dla zachowania porządku na forum.Nie wiedziałem że halpowicze są programami :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Marmocie, nigdy nie wiesz, i sie nei dowiesz kim sa naprawde: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Nikt nie wie kim są halpowicze ale są wszystkiemu winni, włącznie z kiepską betą game makera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Halpedia to żal dla niewyżytych dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Pozwólcie, że wyjaśnię wasze wątpliwości. Oto najbardziej aktualna lista halpowiczów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Zlewozmywarka, gazokuchenka. Marmocie, widac ze pozmieniali nicki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Czuję niedosyt z powodu braku człowieka wiaderka razem z jego przyjacielem mopem i szczotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Zlewozmywarka, gazokuchenka. Marmocie, widac ze pozmieniali nicki : ) No chyba się nie przyznam że jestem Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi