Marmot Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Wraz z Patrysławem przygotowaliśmy test dla każdego forumowicza: https://gmclan.funtest.pl/ Możecie w nim sprawdzić swoją znajomość strony GMCLAN. Można zdobyć od 0 do 3 punktów w zależności od pytania. Proszę nie podawać odpowiedzi, pozwólcie innym się zabawić :) . PS. Pochwalcie się wynikami :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja mam full punktów ale z wiadomych przyczyn się nie liczę. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Twój wynik: 31/59, nie tak źle biorąc pod uwage że w większości strzelałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 24/59 jestem czwarty XD mozna jeszcze raz?? edit:pisaliście o drugiej w nocy??? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Kto jest twórcami polskiej sceny Game Makera? btw. Czy to zdanie jest poprawne? :P Nie czasem kim są twórcy czy czy coś w ten teges? A mój wynik to: 37/59 .D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 kto mnie pobije? 15/59 xDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 hehe... widac w miare dobrze strzelam :jezor: 25/59 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 51/59 i trzecie miejsce zaraz po twórcach testu. Strzelałem chyba z liczbą postów, założycielami klanu soldat, teamu magic soft, irokezem, strojem szamana, stażem moderatora. Ciekawe w czym się chlapnąłem. Ogólnie miałem kłopoty z wszelkimi tematami gdzie do wyboru były takie mieszanki osób jak Tymon, Marmot czy Sadam. Mniej więcej ten sam okres pojawienia się na scenie, więc wszystko mi się myli. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Argh, za dużo tam mnie! :P Po za tym, mogliście sprecyzować pytania np. "Kto był w pierwszym składzie Magic Softu?", chodzi o nowy czy stary? Niektóre też mnie rozwaliły np. "Na czyje zdjęcie Ranmus zareagował prośbą o autografy, a inni użytkownicy pytaniami o makijaż?" xD I są też błędne odpowiedzi w niektórych np. "Kto założył GMCLANowy klan Soldata?". :) Ja go założyłem z Firemarkiem, jednak po małym sporze przeją jego miejsce Bigshark. :3 Jednak tak czy inaczej ja to wszystko ruszyłem. Mi średnio wyszedł, 48/59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Eee, tylko 25/59 <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lutego 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 tylko 28/59 - za mało śledziłem wasze poczynania :P Btw. zróbcie jakąś kronikę potem na podstawie tego testu, z chęcią poczytam :D Najpierw zrób kursy. =D Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 35/59 trochę strzelałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 @up Ja taki sam wynik, i też nieco strzelałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Po za tym, mogliście sprecyzować pytania np. "Kto był w pierwszym składzie Magic Softu?", chodzi o nowy czy stary? Sądzę, że skoro w pytaniu jest PIERWSZY, to każdy się domyśli, że chodzi o ten pierwotny Magic Soft, nie remejkowany ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Twój wynik: 56/59 jestem pr0! :D tylko 2 pomyłki, bo w dwóch pytaniach strzelałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Albo 3 w połowie poprawne, albo 6 prawie niepoprawnych. :P Marmot, źle przeczytałem. Wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 33 punkty. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 22-poniżej mediany :blink: No ale ja tu od początku nie jestem, tylko od ponad roku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Kto był w gronie testowych redaktorów na GMCLAN w ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 łeee... 20 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 zdziwiłem się jak zobaczyłem swój nick tam :F "Kto założył forum o Game Makerze, "konkurencyjne" dla GMCLANu - GM Community Poland?" raczej Game Maker Community Polska ;] www.gmc.go.pl :P Edit: Twój wynik: 29/59 -.- czy ja naprawde nic o was nie wiem :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 30/59 :D (nie spodziewałem się tak dobrego wyniku :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 "Kto założył forum o Game Makerze, "konkurencyjne" dla GMCLANu - GM Community Poland?" raczej Game Maker Community Polska ;] www.gmc.go.pl tongue2.gif Cała nazwa się nie zmieściła, to trzeba było jakoś przyciąć :P . ? Było takie coś kiedyś na stronie. Dam podpowiedź - weźcie w newsach kategorię INNE i poszukajcie ;p . Poza tym, każdą informację można znaleźć na forum lub w newsach. Nie chcieliśmy z Patrysławem dawać faktów, które zna może pare osób, a wymyśliliśmy parę takich. Wymyśleliśmy też inne pytania, ale postanowiliśmy, że do tych 30 dojedziemy i tyle. Możemy potem założyć 2 test najwyżej, bo mamy trochę pytań jeszcze :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 41 pkt. Tymon, nie było drugiego Magic Softu. To była namiastka wysiłku, jaki wlozylismy razem z reszta składu w rozwijanie pewnego projektu, i to bylo rowniez zamieszczone na forum :-) Pewnie mialbym max, gdybym byl obecny przez ostatni rok. Na wszystkie pytania z przeszlosci zdaje sie ze odpowiedzialem poprawnie, te terazniejszosci... min. o lige itp. byly juz nie dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 >KNGH< Ten test mnie dobił! :boxed: 2 pkt. ... Dobra. To był żart. Wiem że gupi. 19 punktów mam! Ja kocham GM clan! :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi