Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Października 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 Gnysek, w sumie image_single nie powinno być nigdy. Wystarczy dać image_index=x; i image_speed=0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Października 2004 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Października 2004 (edytowane) patrz, że nie wpadłem na to, wyszedlem z założenia, że musisz co do sekundy trafić w klatkę obrazu i dać speed 0; No cóż zrobię sobie w grze skrypt o nazwie image_single :P Edytowane 15 Października 2004 przez gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Szkoda rze w GM6 nie można pisać Polskich fontów... :( W GM5.3A się dało... :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Po pierwsze ! Patrz na date ostatniego postu ! Uważaj bo można dostać za coś takiego :ban: Po drugie ! Racja ! Szkoda że nie ma :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Sorry... Nie patrzałem na datę... :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Marca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Jak nie ma jak są. Trzeba tylko w dodanym foncie nacisnac "all" zeby byl zasieg znakow od 0 do 255, wtedy beda polskie znaki (w trybie normal ich nie ma). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Już to sie robi nudne :sleep1: Tyle razy było pisane że można z worda wklejac :whip: Zlituj się, przeczytaj regulamin :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Marca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Lion, nie o to mu chodziło. Jak w GM6 wkleisz tekst z polskimi znakami, to domyślnie dalej ich nie widać. Następnym razem zaznajom się z problemem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Ciekawe jest też,gdy wkleimy coś z wyszukiwarki/worda/helpa to niestey daje na nasym początku znacze e i nie widzilane ,co daje error.Wredne nie? coś mi sie zdaje,że pozmieniali funkcje drawa.Dlaczego?Proste:Ściągłem jeden skrypt ranmy,który działał na gm5(były to same drawy,no prawie same :P),ale gm6 jest pustka.Denerwujące,bo trzeba cały kod pozmieniać,a z tym idzie robota marnująca czas :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odnetniN Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 o boze co za brednie gadacie z ta legalnoscia ,na bank kazdy ma wszystko oryginalne razem z windowsem ( zastanowcie sie co wy piszecie :P ) nie udawac swietoszkow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Oł men! Czy ty patrzysz na datę tematów które czytasz? To się przydaje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 o boze co za brednie gadacie z ta legalnoscia ,na bank kazdy ma wszystko oryginalne razem z windowsem ( zastanowcie sie co wy piszecie :P ) nie udawac swietoszkow :PKoleś, chyba czegoś nie rozumiesz. Nie ma takiej zasady, że albo masz wszystko legalne albo wszystko piratujesz. I nikt tu nie powiedział, że wszystko ma legalne. Chodzi tylko o to, że warto zainwestować w to czym się głównie zajmujesz i czym sie interesujesz. A że jest to strona o Game Makerze, to nie popieramy jego piractwa ZWLASZCZA ZE GM JEST TANI! Reszta twoich programów nas nie obchodzi, mozesz je piratowac dowoli. A jak tego nie mozesz uszanowac, to moze lepiej poszukaj sobie innego forum. I nie odswiezaj starych tematow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 ja mam oryginalnego windowsa... i jakoś nie czuję różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi