Maximal Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Start tury: 9.02.2007 - 22:10 Temat: Gra, której motywem przewodnim jest kopanie w ziemi Czas: 24h Do boju! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 czy moge sie wypisac z tej tury bo cos mi wypadlo i nie bede mial czasu robic gier na lige :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Heh, nie ma czegoś takiego jak wypisywanie się z tury. Poprostu nie oddajesz pracy. Już któryś raz z kolei ci to powtarzamy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ale motyw ;D zrobi się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja już sie zgłosiłem żeby mnie dopisać więc moge startować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Możecie wziąść udział jak się zapisaliście przed zakończeniem tury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Jako, żę zgłosiłem sie już zanim sie rozpoczął konkurs (tyle, że jeszcze tematu na zgłoszenia nie było) świat ma prawo zobaczyć jak kiepskie gry można tworzyć w pół godziny :P Gra ma dwa levele, drugi będzie jak zdobędziesz 150 punktów wzwyż Punkty uzyskujesz gdy kamienie wylatują za plansze. Żeby nie było, że nie związana z tematem to fabułka: kopiesz w tunelu lecz nagle wszystko zaczyna sie zapadać więc uciekasz tunelami https://gmclan.org/up1218.html Plik kopacz.rar Aha, ikonka ohydna na 48x48 bo przyjmuje gm tylko ikonki JEDYNIE 32x32 Swoją drogą może wprowadzimy tą ikonke jako wymaganą? EDIT: Zaliczycie gre do konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Aha, ikonka ohydna na 48x48 bo przyjmuje gm tylko ikonki JEDYNIE 32x32 Ikony w Windows mogą mieć wymiary 32x32 lub 64x64 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 @up Nie, 256x256 : widzisz gdy masz widok miniatur, 48x48 : jak nie masz 256x256 to widzisz w miniaturach, widzisz tez w kafelkach, 32x32 : widzisz w ikony (taki widok ofc), 16x16: widzisz w liscie i w szczegolach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 To moja gra. Krecik Chodzisz krecikiem i kopiesz w ziemi. Musisz unikać wody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja gry raczej nie zrobie, ale moge dać komuś pomysł - "Ucieczka z więzienia-podkop za pomocą łyżki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 london, lol! Ja kreta topie, a w tle "don't worry be happy" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Chciałem zrobić coś na styl wormsów ale odpuściłem sobie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 a ja mogę? XD bo właśnie ją robię, ale nie wiem czy się opłaca, jeśli nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Jak jesteś na liście to możesz. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 https://gmclan.org/up1218.html Plik kopacz.rar -_- - https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3932 EDIT: przepraszam za offtopa, ale bede przesladowac niewiedzacych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Wykonałem grę na turę. D I G G E R J U S T I C E Gra polega na przekopywaniu się łopatą przez ziemię, siekając krety. Na każdy level wyznaczyłem limit czasowy. Gry nie polecam osobnikom młodszym niż 12 lat - są tu wulgaryzmy i przemoc (a także mocno demoralizujące [postawione specjalnie] byki ortograficzne). Fabuła - krety rozkopują ogród, żona zaczyna się wściekać, więc bierzesz łopatę i idziesz na krety... Gra ma 4 levele. Digger Justice - na krety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Oto moja gra: Wyścigi krecików W grze scigamy sie z innymi kretami przekopujac tunel. Musimy pierwsi przekopac sie do konca. Jesli to uczynimy to wygramy, jesli nie to niestety... przegramy :jezor: W grze uzywamy tylko jednego klawisza a mianowicie: Strzalki w prawo ! Nalezy naciskac strzalke w prawo aby kopac. Download: Wyscigi krecikow :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 -_- - https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3932 EDIT: przepraszam za offtopa, ale bede przesladowac niewiedzacych xD A może ja nie chce ściągać firefoxa? I takim wysiłkiem jest kliknąć AŻ DWA RAZY? przepraszam za offtopa, ale bede przesladowac przesladujacych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 A może ja nie chce ściągać firefoxa? Ale można dawać bezpośrednie linki bez Firefoxa. <_< przepraszam za offtopa, ale bede przesladowac przesladujacych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Czas się kończy, a przyjmujemy tylko prace oddane przed 22:10 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 @up No dobra dwa razy kliknie to cos sie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Trochę po czasie ale, *gong!* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi