maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tytuł:Mysz-Bot Gatunek:Platformowa,zręcznościowa Opis:Pewien naukowiec skąstruował robotyczną mysz, która ma za zadanie wykradanie danych z róznych instytucji, i wykorzystanie tych danych w dobro ludzkości, a ty musisz tej myszce pomóc Pobieranie:GmClan Uploader Autorzy:maciusiowo1 Zdjęcia ekranu:Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Troche od siebie: Oto wersja 3, ma 5 poziomów. wind, 4 rodzaje kamer i inne rzeczy. Czekam na opinie. W przyszłości chce zrobić sklepik dla technologi myszy (napraw się 15 dokumentów, naładuj zapasowe ogniwa elektryczne 100 itd.). Czy to ma sens? Czy mam zrobić wbrew waszej woli? Tego dowiemy się poniżej. JEST JUŻ DEMO 3! sorry za byka ze nie mozna z jednego poziomu wyjsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nie no grafika zarompfista :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nie widzę w tej grze przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 @Piczer: ja nie widzę przyszłości nawet w szklanej kuli. :P A sama gra... cóż... Grafika jest nieładna, a plansza jakaś taka... krzywa. Plus to elementy gry logicznej (troche to naciągane, ale zamysł jakowyś z tymi bateriami był). Popraw plansze i grafikę, to może coś z tego będzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 mmmhhhhh. Grafika musze znaleść, winda nie gotowa, a lepsze demo będzie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nawet nie ściągam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Czemu zapisałeś screenshoty w BMP i zmieniłeś rozszerzenie na PNG ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 \_/Paint Plik Zapisz jako...... Zapisz jako..... Plik1.exe Plik2.html |Zdjęcie1.png| |Zapisz| |Anuluj| Oto jak zapisałem @Bartek1990pl Cuż, lepsza grafa własna niż GM, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zmień grafikę a może coś wyjdzie dobrego. :] Poczekam na kolejną wersje dema może bardziej mnie przyciągnie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 grafa nie stety się zmieni dopiero w pełnej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 tak trochę dziwna gra: -odbijanie się +no nie wiem, ale...zobaczymy full wersje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 w pełnej wersji bendą windy. Teraz ich nie będzie z powodu przerabiania przykładu, orazz powodu małych błedów i tyle. Nie długo 2 wersja demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Przepraszam za drugi post z rzędu ale..... ...... JEST JUŻ DEMO 2! Tym razem z menu i pierwszymi wrogami! Dwie plansze to oczywiście mało! Z pełną wersją będzie nieco gorzej, ale do 7 się wyrobie, bo mam kilka problemów z mixowaniem pewnego przykładu, oraz szukam rozwiązania na robota.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 3 posty pod rząd, oj nie ładnie! Ale odświeżam temat bo jest już: DEMO 3 Zapraszam do pobierania na górze strony;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ooooo TRIPLE POST! Ja za takiego miałem warna. Żądam równości, domagam się warna dla tego delikwenta EDIT: <--- Trzeba tego używać a nie robić taki chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 jak patrze na te screeny odechciewa mi sie tego pobierac O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 ale wierz mi - męczyłem się aby zapewnić jak najmniej bugów, ale nie które są nie uleczalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Wszystkie błędy są uleczalne (chyba). ALE >>TRZY<< POSTY Z RZĘDU ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Toż to karygodne !!! Użyj TEGO - z mojej sygny !! :P @down: yeah ! x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Spyro, rozwaliłeś mnie tym! :bash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Tak, ale opcja "Edit" nie odświeża tematu gdy są jakieś uaktualnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Tak, ale opcja "Edit" nie odświeża tematu gdy są jakieś uaktualnienia.tu się z tobą zgadzam :] . Ja chyba zrobiłbym tak samo :D . Ale przejdźmy do same gry: Gra nadal ma sporo błędów, przede wszystkim dodaj jakąś inną pomoc bo sam opis obiektów w grze raczej nie wystarczy, chodzi o to że nawet nie wiem jak taki np. bezpiecznik w ogóle wygląda. Poza tym dodaj tej myszy jakąś maskę, bo poruszanie się jest bardzo kłopotliwe. Ogólnie jakoś ta gra do mnie nie trafia, choć pomysł jest nawet niezły. Moja ocena 3.5/10 plusy: -pomysł minusy: -grafika -niezbyt pomocna instrukcja -system poruszania Mówiąc krótko: masz nad tą grą jeszcze całkiem sporo pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 teraz najważniejszy jest moduł sterowania i instrukcja. Grafika może być na samym końcu gdyż nie wiem gdzie ją znaleść :-/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Moze poswiec jej wiecej czasu a nie rysujesz belejak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Spyro miażdżysz... Niema sprawiedliwości na tym forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Moze poswiec jej wiecej czasu a nie rysujesz belejak. Jak byś chciał wiedzieć, do gry użyłem najlepsze moje grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 O kurde jesteś super utalentowany. HEHEHEHEHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 nie czepiaj się, bo rysuje jak umiem, a mysz-bot było mojym najwiekszym zadaniem rysowniczym. Nawet mam projekty grafiki na ścianie przyklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Jedyna dobra rzecz warta uwagi w tej grze, to zużywanie energii. Resztę kompletnie inaczej sobie wyobrażam. Grafika jest koszmarna, ale liczy się to, że rysujesz na tyle, na ile Cię (podobno) stać :thumbsup: Może w pełnej wersji znajdą się inne (od zużywania energii), ciekawe rozwiązania... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi