propaganja Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No masz, jakoś do głowy mi nie wpadło - mało Cię u nas Ganja :P Oj widzisz przyszla sesja, oraz pewna kobieta i obie te sprawy zabieraja mi duzo czasu, ale sesja sie konczy a kobiecie tez sie pewnie znudze wiec powinienem wracac z pelna predkoscia wkrotce ;) hmmm na kogo by tu zaglosowac... ;) dobra to moze nie tyle tygodnia co ostatniego czasu - dark maximal za lige24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tymon Ja proponuje zrobić tak, przez miesiąc nikt nie będzie głosował, temat będzie zamknięty. Pod koniec miesiąca (np. 3 dni przed końcem miesiąca) temat zostanie otwarty i będzie głosowanie, karzdy będzie mógł gosowac tylko raz. Po głosowaniu zostanie ukazany user miesiąca ( może zrobić jakiś mały medal przu nicku). Osoba która wygrała poprzednio, nie moze być wybrana teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Dlaczego Tymon? Nie czasem fire? btw. Żeby Supavader nie czuł się niedoceniony głosuję na niego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToniX Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Głos na Pablo1517 !!!!! Udoskonalił mój cienki engine!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Paciu! Masz bardzo ciekawy pomysł :) Imo zabawa się rozsypuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Ja też głosuje na Marek.s :) Dużo mi pomaga :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 A ja nie głosuyje bo robi sie tu powoli syf i bede glosowal jak juz bedzie koniec poprawek tego co ktos wymyslil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 A czemu nikt nie głosuje na mnie? :P Przecież ja wręcz podręcznikowo wlepiam warny! :P A jeśli ja miałbym głosować to... Patrysław za pomysł n00ba tygodnia (i tę kiełbasę, którą mnie prze... poczęstował). :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Wiadomo że Tymon wygra! :lol: Może Elvis na mnie zagłosuje pomogłem mu 1 raz :) P.s I tak przegram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Nie chcę nic mówić ale mój głos leci na Supavadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Głos na Rohana za jego usługi grafika!!!1!111eleven!!!onehundredandone!!11! Ech... a tak serio - trochę bezsensowny temat. Mamy tylko kilku naprawdę aktywnych użytkowników i jest po prostu za mało opcji (oraz nowych osób, które mogłyby być kandydatami). Roczne głosowanie miałoby więcej sensu, ale szczerze powiem, że nie przepadam za takimi "towarzystwami wzajemnej adoracji". Każdy głosuje na tego kogo lubi i nic w sumie z tego nie wynika. Jak chce się komuś okazać uznanie to wystarczy mu podziękować za pomoc/pogratuować gierki. Konkursy na najpopularniejszą dziewczynę w szkole to jakoś nie jest imho dobry pomysł. Zresztą każdemu poważnemu i pomocnemu użytkownikowi naprawdę wystarcza Wasze "dziękuję" czy "świetna gra". Wątpie, żeby ktoś tu był takim "attention whore", że musi być specjalnie wyróżnionym za swoją "fajność", bo inaczej przestanie się udzielać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 ( może zrobić jakiś mały medal przu nicku) Może trzech najlepszych pouzdabiać medalami srebrnym, złotym i brązowym. Marrac dzięki za głos :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Na Gmclanowicza tygodnia typuję siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 w sumie zgadzam sie z TeeGeem, troche glupi temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Tyż popieram. A głosuję na moją mamę, bo zrobiła mi dziś smaczny obiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 W drodze wyjątku stawiam na Supavadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Tymon. Nie zdążył pomóc, ale liczą się intencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 mam pomysl! xD co tydzien mozemy robic eliminacje w wielu kategoriach takich jak np. Najwiekszy czlowiek anty - ortografia, Najsmieszniejszy user, Najwiekszy przerabiacz przykladow, itd. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 mam pomysl! xD co tydzien mozemy robic eliminacje w wielu kategoriach takich jak np. Najwiekszy czlowiek anty - ortografia, Najsmieszniejszy user, Najwiekszy przerabiacz przykladow, itd. :D nie poniżajmy siebie nawzajem :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 To może najgorsza gra? Ten kto zrobi najgorszą grę dostaje medal najgorszego programisty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 To może najgorsza gra? Ten kto zrobi najgorszą grę dostaje medal najgorszego programisty :P No to będzie trudne wygrać ten konkurs będę miał dylemat czy zrobić kropkę czy trójkącik chodzący po malutkim roomie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 To może najgorsza gra? Ten kto zrobi najgorszą grę dostaje medal najgorszego programisty A jak by np. pewnego razu tylko Borek wystawił by swoja almore w ciągu tygodnia, to była by to najgorsza gra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 No to konkurs jest ważny jak są przynajmniej 2 osoby. Właśnie chodzi o to w tym konkursie, aby nie dostać tej nagrody, ale wziąść w niej udział :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 wow... mam 2 głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak dla mnie to GMclanowiczem Tygodnia może zostać Tymon...a potem Ranmus...Tymon...Ranmus...Tymon...Ranmus... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Nie przesadzaj, każdy moderator coś robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Moderator... siur ;3 Imo przesadzacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jak dla mnie to GMclanowiczem Tygodnia może zostać Tymon...a potem Ranmus...Tymon...Ranmus...Tymon...Ranmus... :D Lizus.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 ja nie mam na kogo glosowac bo mi nikt nie pomaga :( ale ja pomagam innym :) nie bede wymienial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Mi też nikt nie pomaga! I co ja biedny zrobię? :3 Dajcie spokój xD Litości! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi