Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może nienajlepiej robie gry ale grafikiem jestem niezłym awięc kto szuka grafik służę pomocą. Chętnie popracuję nad grafiką do gier.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 OK,zrób mi gościa,bron(pistolet) i kilku przeciwników. EDIT: Wymiary: Izometria = OFF Gość:szer.=75,wys.=100 Pistolet:32x32 Przeciwnicy:szer.=75,wys.=100 @down: Dzięki Jakim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 OK,zrób mi gościa,bron(pistolet) i kilku przeciwników. A wymiary? Izometria on/off etc.? ;) Jeśli będę mieć problemy z grafiką, zgłoszę się do Ciebie, Rohan :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 eeee narazie zrobiłem ludka raczej stworka http://www.gmclan.org/uploader/1645/ludek.gif broń http://www.gmclan.org/uploader/1645/bron.gif aha jeszcze coś troche się spużniłeś z wimiarami jusz robie tak jak chce następnym razem muw szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Współczuję i gratuluję odwagi Rohan - dlaczego? Sam się przekonasz =) Ja tylko apeluję o poprawną pisownię, ew. zapoznanie się z regulaminem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 eeee narazie zrobiłem ludka raczej stworka http://www.gmclan.org/uploader/1645/ludek.gif broń http://www.gmclan.org/uploader/1645/bron.gif aha jeszcze coś troche się spużniłeś z wimiarami jusz robie tak jak chce następnym razem muw szybciej ... ... ...acha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ilu ma być przeciwników a to jeden z nich http://www.gmclan.org/uploader/1645/przeciwnik.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 a zrob czołga , grzybka , słoneczko :D , samochodzik na :P 32/32 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ok już robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 tu jest kilka zamuwień kture zrealizowałem http://www.gmclan.org/up1645_4_Grafika.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ty to w paincie robisz ? :blink: :crying: :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 nie na game maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 witam. jeśli ktoś by był chętny zrobić dla mnie grafiki bohatera wymiary ok.32/32 zeby bylo latwiej powiem ze gra bedzie dla dzieci hmm...cos podobnego co robi tymon byloby milo jak by ktos zrobił tez przeciwnika/ów to chyba na tyle;p z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jasne, teraz będą klony mojej gry się pojawiały :P Rohan, ja na twoim miejscu bym jeszcze poćwiczył rysowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 dobra ale napiszesz rze to moja grafika ???? Tymon nierozumiesz tamte rysunki to były w większości z 4 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 racja poćwicz :D .........\/.............. http://www.cda.pl/gry-online/3/paint2.php ......../\............ to ja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jasne, jasne. Ok, weźcie przestańcie bałaganić :) Pieter6, jest już. Patrz 5 punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 aha Proxx czego to mają być grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 rohan ok tymon no co ty;p aha rohan tylko zrub takie ktore w grze beda chodzily w lewo itp.no wiesz o co biega;p bohaterow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 bo niewiem co mamrysować drzewka misie chmurki niemoge ci zrobić jednak mam stałego zleceniodawce nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 dzieki za nic;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może nienajlepiej robie gry ale grafikiem jestem niezłym awięc kto szuka grafik służę pomocą. Chętnie popracuję nad grafiką do gier.:) Gdybym był moderatorem to bym ci dał warna Nie pisz dwóch tematów w innym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 http://img252.imageshack.us/img252/663/dok...glapipngmh6.jpg Rohan, zrób mi sprite'a tego ślicznego aniołka do mojej gry Smalec Adwenczer! 64x64, izometria off. Widok z przodu, jak na powyższym rysunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zrób mi ziomka przeciwnika który by pasował do gry z gostkiem z mojego awatara 32x32 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 zrób mi maria z widoku z góry, izometria off xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Chcę postać rapera z góry rozmiar 32x32. Będę robił grę RappersClan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Odwołówuje swoje zamówienie, gdyż ryzygnuje z twojich usług z przyczyn osobistych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Czy ma ktoś tilsety dżungli do gry platformowej??? Szukałem w googlach ale nic nie znalazłem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A ja wam tylko powiem że mogli byście nie nabijać sobie postów >3 (|:|) Edit : dobra jestem troszkę z kołowany napisałem w "Biblioteki i inne dodatki" a jest "Valhalla" no nic odwołuje to co powyżej napisałem ale tylko dlatego że temat został przeniesiony =^-^'= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 grafika, którą widziałem to jest nic ciekawego minuta roboty nie wiem czym tu sie tak cieszyc ""szmajl"" :) ta bron mnie rozwala ;0 kilka kresek <<<<<<<<<<<<<< /o/ nic ciekawego myśle że to "grafikiem jestem niezłym" chyba ci sie przysniło sory za tak wyczerpującą krytykę >>>>>>szmajl<<<<<< :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi