Markos Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Link do gry: http://www.marekhp.boo.pl/flash/games/wizard/lw.php Skrócony opis: jesteśmy magikiem i bronimy się przed duchami xD Przyznam się że inaczej wyobrażałem sobie tą grę ;/ miało być więcej grafik wrogów, ale jak zawsze moje lenistwo wygrało ze mną!! Nie ulepszyłem tej gry również dlatego że to nie moje klimaty i ciężko mi się ją robiło ;/... Poruszanie: Góra dół (myszka) Sterujemy laską i bronimy się przed duchami(szkieletami) a także przed piorunami ;p mamy do wykorzystania 5 strzałów magicznej mocy która rozpierdziela wszystko na ekranie ;) + nawet ładna grafika xD + topscores ;] + dźwięk - za szybka akcja (czyli poziom trudności od razu HARD :D) - mało grafik - coś jeszcze o czym zapomniałem ;] Screenow nie daje ponieważ jest to gra online Wykonane we flashu 8 EDIT: Taka mała wskazówka ;P jak widzicie że już się piorun pojawia to od razu szybko laskę w górę EDIT2: Mam prośbę ;p oceńcie grę też na mojej stronie ( pod oknem z grą jest "formularz" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Różdżka się za wolno ruszą i nie można wydać drugiej strzały jak tamta nie znikła. Do tego mam różdżkę w dole a błyskawica mnie atakuje :huh: moim zdaniem gra do poprawy Trochę zczaiłem tą grę... Nie taka zła... Ha! Wpisałem się! On nie chce strzelać :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Nudy, kluchy... no i ten piorun zabija ciągle na początku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gierka taka sobie. Grafiki nie za ładne a laska się za wolno rusza powineś trochę ją dopracować :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nawet ciekawe... Ta laska za wolno się porusza, a ten piorun jest chamski :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ta. Mój stały wynik to 0. Zaczynam grać a tu jeb i przestaje grać :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 tak jak wspomniałem, poziom trudności hard, co zniechęca do grania ;/ kurde nie zmienie tego bo jak te duchy wolno lecą to to kiczowato wygląda... Narodził mi się nowy pomysł w główce ;p bardziej w moich klimatach :D może co innego wyskrobie hehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czemu ten głupi piorun cały czas we mnie rypie i jak tylko opuszczę różdżkę to mnie wykańcza, mój rekord to 13 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Gierka nawet fajna, wciągnęła mnie, tylko jak się wpisuje swój nick do high scores xD ? Bo wpisało mnie z moim wynikiem jako Nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Weź zrób wersję bez pioruna bo się chyba pochlastam :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Luźna gierka ale laska się szybciej powinna poruszać - inaczej z piorunem ciezko dac radę nawet z dorbym refleksem. Jeśli akurat miałeś laskę u dołu to mogiła, bo za żadne skarby nie zdąrzysz się zasłonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dobra, poruszania da się przeżyć. Powiem, że aby ukchronić się przed burzą trzeba strzelić to wtedy jest pole magnetyczne. Ale ma się tylko tych strzał z 5 :| A sądzać po wynikach mogłeś je sobie sam wpisać w XML'elu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ha jestem 4!! fajna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Powiem, że aby ukchronić się przed burzą trzeba strzelić to wtedy jest pole magnetyczne. Ale ma się tylko tych strzał z 5 :| Jasne, nie łaska było poruszyć myszką w stronę pioruna. :P Pociski są na krytyczne sytuacje. Gra średnia - dobija monotonią, ale przyjemnie się gra. 6.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Sposob na piorun to trzymac laske wyzej nigdy na samym dole, ale pozniej jak dojdziesz do 50 pkt to chyba nie mozliwe jest dalej grac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udało mi się wbić na 4 miejsce w tabeli. :D teraz zrozumiałem co trzeba robić aby przeżyć. :D A co do oceny: 6/10 :] EDIT: Pierwsze miejsce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 On ma jakiś opóźniony refleks. A poza tym jak daję obronę to błyskawico sobie prenika przez nią. SZAJS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi