Elvis Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 :crying: :unsure: :bye1: Cześć szukałęm ale nie znalazłem noto może mi pomożecie :) jak zrobić żeby domnie koleś szedł :huh: :huh: :huh: PS:SORRY jeśli był taki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Właśnie widać jak szukałeś, ten temat był setki razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Użyj klocka Move towards to point albo go zawołaj. Kolejnym pytaniem będzie gdzie go wstawić i gdzie on jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A co to za tłumaczenie "szukałem, ale nie znalazłem"? Widocznie nie umiesz szukać, spróbuj jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Sorka dopiero teraz się wyrobiłem move_towards_point(hero.x,hero.y,prędkość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A ja jeszcze powiem, żeby nie wklepywać do wyszukiwarki całej litanii i lamentów na temat szukanej rzeczy tylko jej bezosobową formę i bez żadnych ozdobników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A co to za tłumaczenie "szukałem, ale nie znalazłem"? Widocznie nie umiesz szukać, spróbuj jeszcze raz. A gdyby szukał 10000h i by nie znalazł? Doszedł by do wniosku, że skoro szukał tyle czasu i nie znalazł takowego tematu pewnie go nie ma. Więc założył ten temat w oczekiwaniu na odpowiedź, bo myślał, ze nie ma już takiego tematu. Co innego gdyby wiedział, że jest ale nie mógł znaleźć. Elvis. Taki temat już był niejednokrotnie poruszany, tak więc możesz spokojnie poszukać wiedząc, że wreście znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 A gdyby szukał 10000h i by nie znalazł? Doszedł by do wniosku, że skoro szukał tyle czasu i nie znalazł takowego tematu pewnie go nie ma. Więc założył ten temat w oczekiwaniu na odpowiedź, bo myślał, ze nie ma już takiego tematu. Co innego gdyby wiedział, że jest ale nie mógł znaleźć. Elvis. Taki temat już był niejednokrotnie poruszany, tak więc możesz spokojnie poszukać wiedząc, że wreście znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Pozdrawiam. Rzeczywiście, źle się wyraziłem. Chciałem napisać, że kolega Elvis najwyraźniej nie szukał dokładnie, bo pytanie "Jak zrobić, żeby wróg za mną gonił?" jest najczęściej występującym tematem na GMClanie ;p E: No tak. 14 punkt FAQ. Sprawdzałeś tam, drogi Elvisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Boże czy tak trudno przetłumaczyć sobie nazwe klocka? Albo chociaż go wstawić i zobaczyć co sie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jak dla mnie typ, który zakłada nowy temat z pytaniem, na które odpowiedź jest w FAQu, powinien dostać warna. Ale to tylko moja opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Boże czy tak trudno przetłumaczyć sobie nazwe klocka? Albo chociaż go wstawić i zobaczyć co sie stanie? Jak dla kogo. Małe bobo, które mało uważa na lekcjach i nie myśli logicznie ma takie problemy, i od razu leci na forum i zawraca nam tyłki. :< Ludzie, trochę podstaw i angielskiego i możecie zaprogramować dosłownie wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi