Lollus Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Czyli po odzyskaniu z dysku nie można go obejrzeć/uruchomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 A ja szukam programu podobnego do Pivot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Eee jak podobnego do pivota to czemu nie sam pivot ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Masz na myśli Pivota do obracania ekranu, czy Pivota do robienia animacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Szukam dobrego firewalla(darmowego) pod viste... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pivota do animacji chodzi mi o to żeby też były takie punkty do wyginania postaci czy innego obiektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 @Mistyk: Sunbelt Personal Firewall @Ali: A Pivot jest zły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zna ktoś program albo sposób na to by jakaś strona działała nieprawidłowo na moim komputerze? Dokładniej gra na przeglądarkę (nie typu Ogame tylko coś jak z cda.pl - minigra). PS. Coś prostego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Wykasuj Flash Playera, albo wyłącz go w przeglądarce. Taka opcja wyłączenia jest dostępna w Operze i bodajże w Internet Explorer (bo Flash Player idzie jako formant activex dla IE jak się nie mylę, czyli dałoby się go wyłączyć z poziomu ustawień internetowych). A w Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 no jak szukam innego to znaczy że coś w pivocie mi nie pasuje chyba to jest jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam. Szukam programu (kiedys taki widzialem), gdzie sie ustawia pozycje oczu i ust i sie robi animacje ze zdjecia, ze niby ktos mowi :P Tutaj przyklad: http://pl.youtube.com/watch?v=ABEiv36JXw8 (sorka za "piosenke" ale to pierwsze co mi przyszlo do glowy xD) EDIT: A, juz wiem :P w razie czego: Crazy Talk jakby ktos chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 szukam program do naprawy plików rar zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Może 'RAR Repair Tool' ? Sam winrar też ma takową funkcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A ja szukam czegoś do naprawy plików *.mdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 isobuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Szukam (jeśli jest) czegoś do edycji/uruchamiania plików .doc (freeware) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 hmm chyba OpenOffice da radę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Oczywiście, że da radę. Sam z niego korzystam i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Znacie może jakiś program w którym można zmieniać rozdzielczość video i zmniejszać FPS'y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Virtualdub. Poza tym, łączę z tematem o poszukiwaniach programu, nie zaśmiecajmy forum zbędnymi topicami, gdy jest jeden duży do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dzięki i sorki za temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Siemka. Jaki jest program do kopiowania zabezpieczonych płyt, bo nauczyciel WFista chce mieć kopię zapasową tych płyt. Thx za odpowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 nie, bo niektóre zabezpieczenia są fizyczne... a raczej większość... puste sektory na płycie albo specjalne zarysowania itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Siemka. Jaki jest program do kopiowania zabezpieczonych płyt, bo nauczyciel WFista chce mieć kopię zapasową tych płyt. Thx za odpowiedzi ;) Alcohol 120% Clonecd Clony xxl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Alcohol 120% Clonecd Clony xxl Thx, właśnie zasysam Alcohola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Thx, właśnie zasysam Alcohola :) GTFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ja od siebie polecam Blindwrite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Dybra ja szukam program do "edycji" nagranego przez siebie głosu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 audacity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Jeżeli preferujesz stan rzeczywisty to wszystkie programy z seri AV Voice. (używane np. w parodiach) A ja szukam programu, który umie pobierać z YouTuba, ale "wyższą" jakość, bo te wszystkie tubegold i inne pobierają tą standardową. Jest takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi